Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OTOMOBİLİ KAZANAN NUMARA BELLİ OLDU

OTOMOBÄ°LÄ° KAZANAN NUMARA BELLÄ° OLDU

Karadeniz Ereğli’de, spor kulübü yararına başlatılan eşya çekilişi kampanyasında büyük ödül olan otomobili kazanan talihli numara belli oldu.


Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’a gelir getirmek amacı ile 7 Eylül’de Milli Piyango ‘oluru’ ve Ä°lçe Kaymakamlığı ‘onayı’ ile gerçekleÅŸtirilen eÅŸya piyangosu gerçekleÅŸtirildi/gerçekleÅŸtiriliyor. 40 bin bilet bastırıldığı kampanya dün akÅŸam itibariyle noktalandı. 16 bin 965 adet bilet satıldı. Milli Piyango Ä°daresi’ne bildirilen ve noter tarafından teslim alınan bilet sayısı ise 23 bin 35 adet olarak bildirildi.
ÇekiliÅŸ, Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda yapıldı/yapılıyor. ÇekiliÅŸ, 2. Noter Katibi Muhammet Sutay tarafından saÄŸlandı. Kurulan masa üzerine, içi dışardan bakıldığın görülmeyen 5 adet fanusa yine içleri gözükmeyen kutucuklara konulan toplar atıldı. Fanusların başında ise Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Yöneticilerinden Ufuk ÇakmakoÄŸlu, Yakup KöroÄŸlu ve Hasan Toprak görev aldı.
NUMARA BELLÄ° OLDU
Kulüp Ä°kinci BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ’unda takip ettiÄŸi kurada, çekiliÅŸ gerçekleÅŸtirildi. Büyük ödül olan sıfır kilometre 2017 model otomobili kazananın belirlenmesi için, katılımcılar arasından kürsüye gelenler topları çekti. Åžans getirmesi için 2’si çocuk, 2’si özel birey olmak üzere toplam 5 kiÅŸinin fanuslardan aldığı toplar, katılımcıları gösterildi. Buna göre ise büyük ödülü kazanan numaranın 25716 numaralı bilet olduÄŸu duyuruldu. Kazana kiÅŸi ise çekiliÅŸin yapıldığı salonda deÄŸildi. ÇekiliÅŸ, haber yayına hazırlandığı sırada sürüyordu.  

 

OTOMOBÄ°LÄ° KAZANAN NUMARA BELLÄ° OLDU

Karadeniz Ereğli’de, spor kulübü yararına başlatılan eşya çekilişi kampanyasında büyük ödül olan otomobili kazanan talihli numara belli oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo