Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘Osmanlı Çileği Şenlikleri’ne Start Verildi

‘Osmanlı Çileği Şenlikleri’ne Start Verildi

- Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri’ne start verildi.


Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri’ne belediye sosyal tesislerinden Sahil Kafe’de düzenlenen kahvaltı ile start verildi. 

Kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve gazeteciler katılırken, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yaptığı konuşmada 19 Mayıs, şenlikler ve yeni tesise ilişkin açıklamalar yaparak konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

ŞENLİKLERİMİZ SADECE MÜZİK AĞIRLIKLI DEĞİL

“Bugün şenliklerimizin başladığı bir gün. Sizlerle sabah kahvaltısı ile güne başlayıp şenliklerimizin startını verdik. Bugün aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bunun heyecanını ve coşkusunu yaşıyor, gençlerimizin heyecanını paylaşıyoruz. Şenlikler sadece müzik ağırlıklı değil, içinde sporu, kültürü, sanat ve müziği barındırıyor. Zaten bizim amacımızda oydu. Şenliğin içinde kültürün, sporun ve sanatın her dalı olsun istedik. Çıtayı da yükseltmeye devam edeceğiz. “

SOSYAL TESİSİMİZİ BELEDİYEMİZ İŞLETECEK

Bir gazetecinin ’Bu tesisi ihaleye verecek misiniz?’ sorusuna da Başkan Uysal şu yanıtı verdi:

“Bildiğiniz gibi tesisimizi yenileyip bazı değişiklikler yaptıktan sonra halkımıza açtık. Sahil Kafe, halkımız tarafından çok beğenilen ve tercih edilen bir tesis haline geldi. Aileler burada çocukları vakit geçirirken, belediyemize ve şahsımıza teşekkür ediyorlar.  Tesisimiz Ereğli’mize hayırlı olsun. Biz göreve geldiğimizde yapacağımız proje ağırlıklı istihdama önem verdik.

BİZİM HER BİR PROJEMİZ İSTİHDAM DEMEK

Burada 20 tane evladımız çalışıyor. Bizim yaptığımız her proje istihdam demek. Burası hiç kimseye ihale ile verilmeyecek. Burası Ereğli Belediyesi’nin Sosyal Tesisi olarak kalacak. Bildiğiniz gibi sahil, halkımızın ve dışarıdan gelenlerin gezdiği bir alan. Biz ekonomik durumu iyi olmayan tüm kesimler bu tesisten faydalansın istiyoruz. Önce aile diyoruz. Ücretlerin makul olması da gelenlerin de tercihi oluyor.”

‘Osmanlı Çileği Şenlikleri’ne Start Verildi

- Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri’ne start verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo