Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖRNEK DAVRANIŞ!.

ÖRNEK DAVRANIŞ!.

EreÄŸli’de aracın altında kalarak yaralanan sokak kedisinin tedavisini yaptıran AyÅŸe Keskin, bir bacağı kesilen ve özel bakıma ihtiyaç duyan hayvanı sahiplendi.

Kırmacı Mahallesi’nde bir hafta önce aracın altında kalarak ağır yaralanan kediyi gören Keskin, hayvanı kendi imkanlarıyla EreÄŸli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne götürerek tedavisini yaptırdı.

Keskin, saÄŸ arka bacağı kesilen ve tedavisi tamamlanan kediyi sahiplenmek için EreÄŸli Belediyesi Veteriner Ä°ÅŸleri Müdürlüğüne baÅŸvurdu. Ã–zel bakıma ihtiyaç duyan kedi, Keskin’e verildi.

Veteriner Ä°ÅŸleri Müdürü Atilla Bulak,  yaptığı açıklamada, hayvan severin duyarlılığı sayesinde telef olmaktan kurtulan kedinin, engelli kaldığını söyledi.

Bulak, "Sokakta yaralı bulduÄŸu sokak kedisini EreÄŸli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine teslim ederek tedavisinin yapılmasını saÄŸlayan Keskin, hayvanı sahiplenmek için baÅŸvuruda bulundu. Gerekli iÅŸlemlerinin yapılmasının ardından kedi kendisine teslim edilmiÅŸtir." diye konuÅŸtu.

Keskin de kedinin yaşama tutunmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Hayvanla arasında duygusal bağ oluştuğunu vurgulayan Keskin, engelli kalan kediye özenle bakacağını kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo