Yemek 7 yıl 2 ay 29 gün 9 saat 19 dakika önce 1718
Malzemeler
• 750 gram kuzu eti
• 2 tane kuru soğan
• 2 tane patates
• 2 tane havuç
• 1 su bardağı konserve bezelye
• tereyağ
• salça
• 2-2,5 su bardağı su
• Sıvı yağ
• Tuz, kekik
Yapılışı
• Tencereye doğradığınız soğanları, tereyağını ve sıvı yağı koyup kavurun.
• Soğanlar pembeleştikten sonra, Kuşbaşı doğranmış etleri tencereye aktarın ve suyunu çekene kadar pişirin.
• Küp küp doğradığınız havuç ve patatesleri tencereye ilave edin.
• Tencereye salçayı da ilave edin ve iki su bardağı sıcak suyu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve pişmeye bırakın.
• Yumuşayan sebze ve etlerin üstüne konserve bezelyeleri de ekleyin, tuz ve kekik atıp yemeğinizi birkaç dakika daha pişirin.
Afiyet Olsun…