Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ORMAN, AÇILIŞA KATILDI!..

ORMAN, AÇILIŞA KATILDI!..

BeÅŸiktaÅŸ Kulübü BaÅŸkanı Fikret Orman, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iÅŸ adamı Serkan YazıcıoÄŸlu’nun desteÄŸiyle yapılan, Ayça YazıcıoÄŸlu Güzelyaka Ä°lkokulu’nun açılışına katıldı.    

BeÅŸiktaÅŸ kongre üyesi olan Serkan YazıcıoÄŸlu’nun, Güzelyaka Köyü’nde yaptırdığı 4 derslikli okulun açılışında konuÅŸan Orman, görev süresi boyunca Anadolu’nun birçok yerinde okul yapmaya ve yapımına destek vereceklerini söyledi. 

Beşiktaş camiası olarak bu tür etkinlikleri desteklediklerini aktaran Orman, şunları kaydetti:

"Bizim arzumuz daha çok BeÅŸiktaÅŸlı çocuk yetiÅŸsin. Birçok yerde okul yaptık, Allah Anadolu’nun her yerinde okul yaptırmayı nasip etsin. Açılışını yaptığımız bu hayırlı iÅŸ, ülkemize mutlu ve hayırlı insanlar yetiÅŸtirsin. Bu ülke bizim ülkemiz. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Hepimiz bir konumlara geliyoruz ama bu ülke bizim ülkemiz. BeÅŸiktaÅŸ Kulübü olarak böyle ÅŸeyleri destekliyoruz. Elazığ’da, IÄŸdır’da okul yaptık. Bugün de buradayız. Allah bizim görev süremizde Anadolu’nun birçok yerinde okul yapmayı nasip etsin bize."

İş adamı Serkan Yazıcıoğlu da yıllardır eşiyle beraber hayır işleri için çalıştıklarını belirterek, "Bu yıl buraya okul yaptırmak nasip oldu. Kendim burada yoktum ancak okulun yapımının her aşamasında gönderilen fotoğraflar sayesinde haberim oldu. Emeği geçen tüm Çaycumalılara teşekkür ediyorum" dedi.

KonuÅŸmaların ardından Ä°lçe MilliÄŸi EÄŸitim Müdürü Mehmet Özdemir, Fikret Orman ve iÅŸ adamı YazıcıoÄŸlu’na katkılardan dolayı plaket takdim etti. Okulun açılışını gerçekleÅŸtiren Orman, çocuklara BeÅŸiktaÅŸ forması hediye etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo