Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Onları, Uykudayken Bastılar

Onları, Uykudayken Bastılar

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri bir ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Ağa Mahallesi’nde şafak operasyonu düzenlediler. İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda silah, uyuşturucu madde, cezaevi firarisi şahıs ele geçirildi.


Edinilen bilgilere göre, güvenlik güçleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen ve ’baron’ olarak nitelendirilen kişileri önce fiziki ve teknik takibe aldı. Yapılan bir aylık takip sonrasında şahısların uyuşturucu trafiği, kimlikleri, saklanabilecekleri yerler tespit edildi. Şahısların silahlı olması nedeniyle ayrıca İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nden destek istendi.
Düzce’ye gelen 2 tim ile birlikte Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tüm birimleri ile geçtiğimiz sabah Ağa Mahallesi’ne şafak operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonda 2 adet ruhsatsız 9 milimetre çapınca tabanca, 1 adet ruhsatsız 7,65 milimetre çapında tabanca, 9 milimetre çapınca 29 adet tabanca fişeği, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeklere ait çok sayıda fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, yüklü miktarda bonzai ile esrar maddeleri, suçlardan elde edilen paralar ile torbacı diye tabir edilen 20 şahıs yakalandı. 
Ayrıca aranması olan 11 şahısta aynı operasyonda gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan birinin 23 ayrı suçtan 31 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı, bir diğer şahsın kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası ile arandığı, bir şahsın ise cezaevi firarisi olarak arandığı ortaya çıktı.
Şahıslar Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına alınarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler. Şahıslar emniyette ki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edilecekler.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo