Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ONLAR SADECE ARABA SATMIYOR…

ONLAR SADECE ARABA SATMIYOR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Günler öncesinden yapılan hazırlıkların tek bir amacı vardı; Ata’nın Dünya çocuklarına armaÄŸan ettiÄŸi gün için çocukların gönüllerince eÄŸlenmesiydi. Çünkü “Toyota Göktepe” yalnızca araba satmıyor, sosyal sorumluluÄŸunu da biliyordu…
Karadeniz EreÄŸli’deki Toyota Plaza Göktepe'de, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ikincisi gerçekleÅŸtirilen çocuk ÅŸenliÄŸi, renkli görüntülere sahne oldu.
Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Atalay Göktepe, Ören Mahallesi Hüseyin Ä°brahim Ä°zmirli Caddesi’ndeki plaza yanında düzenlenen etkinlikte gazetecilere yaptığı konuÅŸmada, tüm çocukların bayramını tebrik ettiÄŸini söyledi. Ä°lki geçtiÄŸimiz yıl yapılan ÅŸenliÄŸi geleneksel hala dönüştürmek istediÄŸini belirten Göktepe, şöyle dedi:
Ä°LERÄ°KÄ° YILLARDA DAHA DA Ä°YÄ°LERÄ°…
“Daha önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armaÄŸan ettiÄŸi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, plazamızın içinde etkinlik olarak kutluyorduk. Fakat geçen sene ÅŸenlik havasında kutlamaya baÅŸladık. Görülen ilgiden dolayı busene tekrar devam ettirerek geleneksel hale getirdik. Bunu, sosyal sorumluluk çerçevesinde devam ettirip ileriki yıllarda da daha iyisini yapmayı amaçlıyoruz.
Burada öncelikle; ekip, çalışma arkadaÅŸlarım bu iÅŸe çok sahip çıkması beni her ÅŸeyden çok onurlandırıyor. Büyük bir istek ve azim ile bugüne günlerdir hazırlanıyorlar. Konuklarımızın daha iyi eÄŸlenmesi ve daha iyi zaman geçirmesi için ellerinden geleni büyük özveri ile yaptılar. Onlara çok teÅŸekkür ediyorum, çok büyük emekleri vardır.”
RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Şenlik kapsamında, plaza yan tarafına oluşturulan platforma aileleri ile birlikte gelen çocuklar, burada kendilerini bekleyen sürprizler karşısında neşeli gün geçirdiler.
Trambolinde eÄŸlenen çocuklar, langırt oynama imkanı buldular. Salıncakta sallanıp ardından 'dönen baÄŸaya’ da binen minikler ellerindeki Türk Bayrakları ile de ‘insan tren’ oluÅŸturdular. ÇeÅŸitli ikramların servis edildiÄŸi ÅŸenlik, günün ilerleyen saatlerine kadar sürdü.  

 

ONLAR SADECE ARABA SATMIYOR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo