Gündem 7 yıl 8 ay 26 gün 16 saat 32 dakika önce 1064
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bakım, onarım ve inşa çalışması süren Merkez Pazaryeri’nde, burada bulunan esnafa ikramlarda bulunulduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, bir süre önce pazaryerinde başlatılan 2. etap çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında, geçişi süre başka alanlara taşınan esnafa, Ereğli Belediyesi’ne ait “İkram Çeşmesi” adı verilen yapıdan çorba servisinde bulunuluyor.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, daha önce güneşten korunmaları için şemsiye dağıldığını belirterek şunları kaydetti:
“Zemin kazımızın devam ettiği Sebze-meyve ile köylü pazarı satış yerlerinden geçici olarak kapalı pazaryeri arkasında hizmet vermeye devam eden esnafımıza, Pazartesi günü güneşten korunmaları için şemsiye dağıttıktan sonra bugün de ikram çeşmemiz le ikramlarda bulunuyoruz. Bir kez daha çalışmalar süresince gösterdikleri anlayış ve duyarlılıktan dolayı esnafımız ve halkımıza teşekkür ediyorum.”
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI