15 o C Kdz. Ereğli

ÖNCE PARKUR KURDULAR… SONRA YOGA YAPTILAR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Anne-Bebek-Aile 5 yıl 9 ay 19 gün 19 saat 34 dakika önce 2004

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki “Özel Minika Ereğli Anaokulunda”, öğrenci ve velilerin birlikte katılabileceği ücretsiz ‘beden sağlığı’ ve ‘spor’ etkinlikleri başlatıldığı bildirildi.
Okulun kurucu ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni Ceren Varişli, Bağlık Mahallesi Cevher Dudayev Sokak olan okulda Ereğli FM’e açıklamasında, öğrenci ve velilerin birlikte olmalarını istediklerini söyledi. İlki ise bugün (14 Temmuz) yapılan etkinlik zincirinin her Cumartesi günün tekrar edeceğini belirten Varişli, “böyle bir etkinliğe bugün başladık. Bundan böyle her Cumartesi 13.00 ile 15.00 arası okulumuzda olacağız. Veli ve öğrencileri bekliyoruz. Şuanda yaptığımız parkuru sonrası ‘kids yoga’ yapacağız, buna velilerimizde katılacak. Bunun öncesinde ise kum masasında çocuklarımızla kilden etkinlikler yaptık. Çocuklarımızın birlikte vakit geçirmelerini istedik. Velilerimizin, okuldaki tüm imkanlardan faydalanmalarını arzu ettik” diye konuştu.
İSTEYEN HERKESE ÜCRETSİZ
Etkinliğin ücretsiz olduğunu da anlatan Ceren Varişli, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Ben hem okulun kurucusuyum hem de beden eğitimi öğretmeniyim. Bu anlamda okulumuzda spor faaliyetlerine ağırlık vermem istiyorum. Çünkü spor yapan çocuklar hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak dinlenmiş ve dinç oluyorlar. Bunu da, çocuklarıma aşılamak için her çocuğun bundan ücretsiz bir şekilde faydalanabilmesi için bu tip etkinlikler yapacağız.
Bu etkinliğimiz herkese ücretsizdir. Bizim okulumuza kayıt olmuş ya da olmamış tüm çocuklarımız için hafta sonu etkinliğimizdir. Veliler ile birlikte çocuklarımız, buna ücret ödemeden katılabilirler. Yaş sınırlamamız ise anaokuluna kadardır. En küçük yaş gurubumuz ise 2 buçuktur.”
Etkinlik boyunca öğrenciler, okul bahçesine kurulan parkurda sıra ile yarıştılar. O anlarda iste renkli görüntüler oluştu. Sonrasında ise velilerin de katılımı ile yoga seansı gerçekleştirildi.

ÖNCE PARKUR KURDULAR… SONRA YOGA YAPTILAR…

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 2 saat 10 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
12 saat 22 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 23 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 16 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 20 saat 50 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 19 saat 51 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 1 saat 44 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 10 saat 28 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 23 saat 17 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
14 saat 58 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !