Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE PARKUR KURDULAR… SONRA YOGA YAPTILAR…

ÖNCE PARKUR KURDULAR… SONRA YOGA YAPTILAR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesindeki “Özel Minika EreÄŸli Anaokulunda”, öğrenci ve velilerin birlikte katılabileceÄŸi ücretsiz ‘beden saÄŸlığı’ ve ‘spor’ etkinlikleri baÅŸlatıldığı bildirildi.
Okulun kurucu ve aynı zamanda beden eÄŸitimi öğretmeni Ceren VariÅŸli, BaÄŸlık Mahallesi Cevher Dudayev Sokak olan okulda EreÄŸli FM’e açıklamasında, öğrenci ve velilerin birlikte olmalarını istediklerini söyledi. Ä°lki ise bugün (14 Temmuz) yapılan etkinlik zincirinin her Cumartesi günün tekrar edeceÄŸini belirten VariÅŸli, “böyle bir etkinliÄŸe bugün baÅŸladık. Bundan böyle her Cumartesi 13.00 ile 15.00 arası okulumuzda olacağız. Veli ve öğrencileri bekliyoruz. Åžuanda yaptığımız parkuru sonrası ‘kids yoga’ yapacağız, buna velilerimizde katılacak. Bunun öncesinde ise kum masasında çocuklarımızla kilden etkinlikler yaptık. Çocuklarımızın birlikte vakit geçirmelerini istedik. Velilerimizin, okuldaki tüm imkanlardan faydalanmalarını arzu ettik” diye konuÅŸtu.
Ä°STEYEN HERKESE ÃœCRETSÄ°Z
Etkinliğin ücretsiz olduğunu da anlatan Ceren Varişli, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Ben hem okulun kurucusuyum hem de beden eÄŸitimi öğretmeniyim. Bu anlamda okulumuzda spor faaliyetlerine ağırlık vermem istiyorum. Çünkü spor yapan çocuklar hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak dinlenmiÅŸ ve dinç oluyorlar. Bunu da, çocuklarıma aşılamak için her çocuÄŸun bundan ücretsiz bir ÅŸekilde faydalanabilmesi için bu tip etkinlikler yapacağız.
Bu etkinliÄŸimiz herkese ücretsizdir. Bizim okulumuza kayıt olmuÅŸ ya da olmamış tüm çocuklarımız için hafta sonu etkinliÄŸimizdir. Veliler ile birlikte çocuklarımız, buna ücret ödemeden katılabilirler. YaÅŸ sınırlamamız ise anaokuluna kadardır. En küçük yaÅŸ gurubumuz ise 2 buçuktur.”
Etkinlik boyunca öğrenciler, okul bahçesine kurulan parkurda sıra ile yarıştılar. O anlarda iste renkli görüntüler oluştu. Sonrasında ise velilerin de katılımı ile yoga seansı gerçekleştirildi.

 

ÖNCE PARKUR KURDULAR… SONRA YOGA YAPTILAR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük5
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Seher özel

15 Temmuz 2018 - 11:56

Mükemmel

Yorum Yazın

Canlı Radyo