Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE KUŞU TAHLİYE OLDU!..

ÖNCE KUŞU TAHLİYE OLDU!..

Cezasının bitimine 2 yıl veya daha az süre kalan hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine baÅŸlandı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin Ä°nfazı Hakkında Kanun’a eklenen geçici madde uyarınca Bolu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Ä°nfaz Kurumunda iÅŸlemleri tamamlanan hükümlüler tahliye edildi.

KHK’nın çıkmasının ardından yakınlarıyla kucaklaÅŸacakları anı bekleyen hükümlü yakınları, günlerdir müjdeli haberi beklediklerini ve cezaevinde olan yakınlarına kavuÅŸmanın sevincini yaÅŸadıklarını söyledi.

Cezaevinde bulunan kuzenini bekleyen Zihni Karagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kanun hükmündeki kararname ile tahliyelerin olmasını çok olumlu karşıladıklarını söyledi. 

Karagöz, zaman zaman bu tarz afların olmasını ve insanların sevdiklerine daha erken kavuşması talebinde bulunarak, "Kuzenim 4 senedir cezaevinde. Onun çıkmasını dört gözle bekliyoruz. Ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. Cezasını tamamlamasına 1.5 senesi kalmıştı." dedi.

- 4 senedir cezaevinde olan hükümlünün önce kuşu tahliye oldu

Yaklaşık 4 yıldır cezaevinde bulunan oÄŸlunun tahliye olmasını bekleyen Aynur Gökmen ise "Af çıkması çok iyi oldu. Allah herkesi buradan kurtarsın. OÄŸlum cezasının bitmesine 1 sene 2 ay kalmıştı. Çok şükür bugün çıkacak." diye konuÅŸtu.

Gökmen, 36 yaşındaki oÄŸlu Selami Özyaman’ın tahliye olacağı haberini dün öğrendiklerini dile getirerek, "Dün akÅŸamdan beri böyle tedirgin ÅŸekilde bekliyoruz. Her an her ÅŸey olabilir diye sevinçle bekliyoruz. KuÅŸunu bize gönderdi. Önce ’MaviÅŸ’ adındaki muhabbet kuÅŸu tahliye oldu. Åžimdi oÄŸlumun tahliye olmasını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Bolu’da 300’e yakın hükümlünün tahliye olacağı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo