Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE KEPEZ SONRA BOZHANE !.

ÖNCE KEPEZ SONRA BOZHANE  !.

Ereğli’de gün içinde başlayan kazalar gecede devam etti. Kaza haberleri önce Kepez ardından Bozhane`den geldi.


Ereğli'de 2 ayrı kazada 2 kişi yaralandı. Kepez'deki kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

İlk kaza  Kepez Mahallesi dört yol ağzında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 yaşındaki Satı Safran’ın kullandığı 67 TH 406 plakalı otomobil dört yol ağzından ana yola çıktığı sırada karşı şeritten gelen Sezai Ekşi’nin kullandığı 74 AG 161 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma esnasında bayılan sürücü Satı Safran’ın kullandığı otomobil kontrolsüz şekilde ilerlemeye devam etti. Park halindeki bir başka otomobile çarpan araç, daha sonra ana yola çıkarak orta refüjü aştı. Karşı şeride geçen otomobil su kanalına düşerek durdu. Kazanın hemen sonrasında haber verilen 112 ekipleri olay yerine geldi.

Sürücü Satı Safran’a ambulans a alan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Devlet Hastanesine kaldırdı. Satı Safran’ın hastanede yapılan alkol testinde 195 promil alkollü olduğu belirlendi. 

Diğer araç sürücüsü Sezai Ekşi ve aynı araçta bulunan Ayşe Pelin-İbrahim Özdemir çifti için olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan kontrollerin ardından 3 kişinin tedaviyi kabul etmemesi üzerine olay yerinden ayrıldı.

Kazada korkan Sezai Ekşi’nin otomobilinde ki PÖTİ isimli köpeği Ayşe Pelin-İbrahim Özdemir çifti tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, dört yol ağzından dönüş yapmak isteyen Satı Safran’ın kullandığı otomobilin Sezai Ekşi’nin aracına çarpması, Sezai Ekşi’nin aracının tabela betonuna çarptığı ve diğer otomobilin ilerlediği görülüyor.

Kazada hurdaya dönen otomobiller çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

BİR KAZA HABERİ DAHA BOZHANE BÖLGESİNDEN

Ereğli 'de motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. 

 

Kaza bozahane mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre M.T. idaresindeki 67 ABH 116 plakalı motosiklet ile Nazikar A. idaresinde ki 67 TG 075 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile M.T. taklalar atarak savruldu. Yaralı gencin yardımına koşan Anestezi doktoru, sağlık ekipleri gelinceye kadar gencin başından bir an bile olsun ayrılmadı. Sağlık ekiplerinin gelmesi ile M.T. nin durumu hakkında bilgi veren Anestezi doktoru, daha sonra gencin yanından ayrıldı. Ambulansla alınan M.T. ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Nazikar A. ise ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

ÖNCE KEPEZ SONRA BOZHANE !.

Ereğli’de gün içinde başlayan kazalar gecede devam etti. Kaza haberleri önce Kepez ardından Bozhane`den geldi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
kızgın2
üzgün1
gülücük0
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Görünen kaza

27 Temmuz 2020 - 21:32

Denetim olmazsa olmuuuyoooor.rnOlmazda lütfen demetim.

Ersin Ereğli

27 Temmuz 2020 - 01:27

Yakalanma korkusu olmayınca böyle oluyor.Olan karşısındaki insana oluyor.Ereğli de gözle görülen kulakla duyulabilen yakalanamıyorki bunu kim yakalayacak Ereğli de mümkün değil. Allaha emanet yaşıyoruz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo