Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ SONRA...

ÖNCE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ SONRA...

İstinat duvarının çökmesi sonucu kullanılamaz hale gelen iki katlı evin üzerine bir toprak kayması daha oluştu.

Edinilen bilgiye göre, iki gün önce Gölyaka ilçesine baÄŸlı İçmeler köyü mevkisindeki istinat duvarının yolun alt kısmındaki Aysun BaÅŸar’a ait iki katlı evin üzerine yıkılmasının ardından gece saatlerinde yeni bir göçük meydana geldi. 

Evlerini kontrol etmek için sabah bölgeye gelen Ä°brahim Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gün önce meydana gelen göçük sonrası evlerini boÅŸalttıklarını söyledi. 

Karayolları ve AFAD ekiplerinin yolda ve evlerde inceleme yaptığını anlatan Eker, " AkÅŸam muhtar geldi,’Evi boÅŸaltın evden eÅŸya dahi almayın canınızı kurtarın’ dedi. Sabah geldik, evin önü çökmüştü, evin içine karlar girmiÅŸti. Jandarma ekipleri, kaymakam Bey geldiler, ’Eve girmeyin’ dediler, mühürleyeceklerdi. O esnada ev iki katlıydı, daha toprak kaymamıştı. Ara ara evi kontrol etmek için gidip geliyordum, dün gece 12 civarlarında geldim, evin tek katı kalmış" diye konuÅŸtu. 

Yetkililerden maÄŸduriyetlerinin giderilmesini talep eden Eker, "Bu kış günü evsiz kalmak istemiyorum. Bana gerekirse ev bulun ya da bana paramı verin, ben kendi evime taşınayım. Böyle akrabalarımda kalıp kendimi mahçup etmek istemiyorum. Bana bir çare bulun. Halim bu" dedi. . 

Eker, evlerinin etrafındaki üç konutun daha yıkım tehlikesiyle karşı karşıya olduÄŸunu sözlerine ekledi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo