Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE BELEDİYE, SONRA KÖYÜNE!..

ÖNCE BELEDİYE, SONRA KÖYÜNE!..

Ereğli’de, 49 yaşında yaşamını yitiren Belediye Nikah Memuru Şerafettin Akbulut için bugün Belediye binasın önünde tören düzenlenecek.

Edinilen bilgiye göre, dün, denize düşen bir genci kurtarmak amacıyla suya atlayan Akbulut’un cenazesi saat 10.30’da Belediye binası önüne getirilecek. Burada helallik alınmasının ardından doğum yeri Sücüllü Köyü’ne götürülecek olan merhum Şerafettin Akbulut, kılınacak öğle namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Ereğli FM ailesi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, mesai arkadaşlarına, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-OLAY-

Şerafettin Akbulut, dün, Cemaller Köyü Çavuşağzı mevkisinde üzerinde bulunduğu kayalardan ayağı kayması sonucu denize düştüğü ileri sürülen 19 yaşındaki Muttalip Demir’i kurtarmak için dalgalı olan suya atladı.

Denizde kaybolan Demir’i kurtaramayan Akbulut, kıyıya çıkmayı başaramayarak boğuldu.

Ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Akbulut, hayata döndürmek için yapılan müdahalelere cevap vermeyerek yaşamını yitirdi.

Daha sonra olay yerine gelen Arama Kurtarma ekipleri, uzun çalışma sonrası Demir7in de cansız bedenini denizden çıkardı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo