Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ÖLÜYOR” DEDİLER, 5 BİN LİRA BİLE TOPLAYAMADILAR

“ÖLÜYOR” DEDİLER,  5 BİN LİRA BİLE TOPLAYAMADILAR

Ameliyat olmazsa ölme durumu bulunan kişinin eşi Hanife Arslan, “pek çok hastaneye gittik, ameliyatı kabul etmediler. Bizi tek kabul eden Anadolu Hastanesi oldu” dedi.


Karadeniz Ereğli’de, geçirdiği trafik kazası sonrası kalça kemiğinde meydana gelen kırığın belirlenememesi, kırığa bağlı oluşan enfeksiyonun ise vücudunun çoğu yerine sıçraması sonucu ‘ameliyat olmazsa kısa sürede öleceği’ doktorlarınca bildirilen İsmail Arslan’a (36), Erdemir işçilerinden yardım eli uzandı.  

Alının bilgiye göre, 6 yıl önce işe gittiği sırada geçirdiği trafik kazasında sakatlanarak yüzde 97 oranında engelli duruma düşen 3 çocuk babası İsmail Arslan, bir süredir Ereğli Özel Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
“O ELİ TUTMAK İSTEDİK”
Ailenin durumunu gösteren haberlerin ardından Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları güvenlik biriminde çalışan bir gurup işçi, aralarında topladıkları yardım paralarını, yatalak eşi ile ilgilenen Hanife Aslan’a teslim etti. Yüzünün gözükmesi ile isminin bilinmesini istemeyen işçi, Ereğli halkının duruma kayıtsız kalınmayacağına olan inancını belirterek şunları söyledi:
“Karınca kararınca meslektaşlarımın gönüllerinden kopanları bir araya getirmeye çalıştık. İsmail kardeşimiz tarafından uzatılmış bir el vardı, o eli tutmak istedik. Sizi tatmin edecek bir rakam olmadığı için üzgünüz.
Ereğli halkının bu duruma duyarsız kalacağına inanmıyorum. Yalnızca gerekli mercilere, insanlara ulaşıldığını sanmıyorum. Sonuçta ortada bir can var. Ödenemeyecek bir meblağ değil. Özellikle iş insanlarının bu konuya hassas davranacağını düşünüyorum.

ÇOK HASTANE DOLAŞTILAR AMA  HİÇBİRİ AMELİYAT ETMEDİ!      
Geçirdiği kazadan sonra eşi ve 3 çocuğun bakımı ile ilgilenen Hanife Arslan ise gazetecilere süreci anlattığı konuşmasında, çıkan haberlerden sonra Sağlık Bakanlığı’nın durumlarına el attığını söyledi. Ancak bakanlık aracılığı ile gidilen hastanelerde de, kendilerine “ameliyatın yapılamayacağının” bildirildiğini öne süren Aslan, bir tek Özel Anadolu Hastanesi’nin ailesine umut olduklarını belirtti. Başlatılan yardım hareketi sonucunda da yalnızca 4 bin lira toplandığını ileri süren Aslan, başlarından geçenleri şu sözlerle aktardı (videoda):  

 

 

“ÖLÜYOR” DEDİLER, 5 BİN LİRA BİLE TOPLAYAMADILAR

Ameliyat olmazsa ölme durumu bulunan kişinin eşi Hanife Arslan, “pek çok hastaneye gittik, ameliyatı kabul etmediler. Bizi tek kabul eden Anadolu Hastanesi oldu” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük5
hayran2
kızgın1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Duyar

10 Ekim 2018 - 14:58

Geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Emine Gazitepe

10 Ekim 2018 - 14:58

Rabbim sifa versin esine cocuguna bagislasin

Yusuf Baykan

10 Ekim 2018 - 14:57

Koca ereglide adam yokmu nerde siyasiler ahkam kesenler sizd e zenginim deyip bmw mercedesle hava atanlar

Mehmet Bayramci

10 Ekim 2018 - 11:59

İnsanlık tükeniyor

Yorum Yazın

Canlı Radyo