Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖLÜ BULUNDU !

ÖLÜ BULUNDU !

54 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.


Olay Alaplı’da gerçekleÅŸti. Arkadaşının bir süredir haber alamadığı Filiz K (54) nın evine özel izinle giren ekipler  kadının cansız bedeniyle karşılaÅŸtı.

Olay, 14 Mayıs gecesi saat 03.47 sularında meydana geldi. Ä°ddiaya göre,54 yaşındaki F.K.’nın arkadaÅŸları kendisine ulaÅŸamayınca durumu 112 Acil ÇaÄŸrı merkezine haber verdi. F.K.’nın evine gelen ekipleri kapıyı açan olmayınca Cumhuriyet Savcısının izniyle kapıyı açtı. SaÄŸlık ekiplerinin F.K.’ya yaptıkları müdahalenin ardından hayatını kaybettiÄŸi öğrenildi. F.K.’nın ölümünün şüpheli olması nedeniyle cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere adli tıpa gönderildi. 
SON GÖRÃœNTÃœLERÄ° ORTAYA ÇIKTI…
Evinde ölü bulunan F.K. nın son görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi M.C.Y. ile asansöre binan F.K. nın, M.C.Y. ile şakalaştığı görülüyor. M.C.Y. de sosyal medya hesabında F.K. ile birlikte fotoğrafını yayınladığı görüldü.
SIZDIÄžINI ZANNETMÄ°Åž…
F.K. ile eve gelen ve yaşana ilişkinin ardından fotoğrafı çeken M.C.Y., F.K. nın sızdığını zannettiğini ve evden ayrıldığını söylediği öğrenildi. F.K. nın adli tıpta yapılan otopsisinde ise ölümünün normal olduğunun belirlendiği öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo