Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖLDÜRÜP ORMANA GÖMMÜŞLER !.

ÖLDÜRÜP ORMANA GÖMMÜŞLER !.

Zonguldak`ta öldürüldükten sonra ormanlık alana gömülen 2 kişinin kimliği belli oldu.Olayla ilgili 5 kişi yakalandı, 3 kişi aranıyor.


Zonguldak Valiliği, Çaycuma’da toprağa gömülü olarak bulunan iki erkek cesediyle ilgili açıklama yaptı.

Amca-yeğen Salim ve Soner Çatma'nın öldürüldüğü olayla ilgili açıklama şöyle;

 “17.07.2020 tarihinden itibaren çalışmak amacıyla Zonguldak Çaycuma Nebioğlu Beldesi Yeşilyurt Mahallesine giden ve kendisinden haber alınamayan S.Ç. isimli şahsın ailesinin Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığına kayıp şahıs olarak başvurması üzerine, olayla ilgili şüpheli olarak değerlendirilen S.A., İ.A. ve M.G.’ın ev ve eklentilerinde 21.07.2020 tarihinde saat 22.00 sıralarında arama yapılmıştır.

Arama yapılan evlerde cinayete ilişkin iz ve emarelere rastlanılması üzerine Zonguldak İl J.K.lığı İsth. Şb.Md.lüğü, JASAT, OYİT, Çaycuma İlçe J.K.lığı ve Perşembe J.Krk.K.lığı ekiplerinin kapsamlı çalışması neticesinde; S.Ç. ve S.Ç. isimli şahısların S.A. tarafından ateşli silahla öldürüldüğü, akabinde S.A., İ.A. ve F.Ç. isimli şahıslar tarafından cesetlerin traktör ile ormanlık alana götürülerek gömüldüğü bilgileri tespit edilmiştir.

Cesetlerin gömüldüğü değerlendirilen ormanlık bölgede iz takip ve kadavra köpek unsurlarıyla birlikte yapılan arama neticesinde, S.Ç. ve S.Ç. isimli şahısların cesetlerine gömülü vaziyette ulaşılmıştır. Şahısların cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır. Olaya karıştığı tespit edilen (8) şüpheliden M.G., S.N.A., D.A., F.Ç. ve Y. E. isimli şahıslar C. Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış olup, S.A., İ.A. ve S.K. isimli şahısları yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo