Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI..

OLAYLA Ä°LGÄ°LÄ° SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI..

Kdz. EreÄŸli’nin Kandilli yolu üzerindeki KöseaÄŸzı mevkisinde meydana gelen olayda niÅŸanlı  iki genç uçurumdan düştü. Ä°ki genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre ilçede esnaflık yapan Özgür Özakın (32) ve özel bir sektörde çalışan nişanlısı Zeynep Nida Sözeri, (32) Ereğli-Kandilli karayolu Köseağzı mevkisindeki yol kenarına araçlarını park ederek tartışmaya başladı. Henüz belirlenemeyen nedenden dolayı dengesini kaybeden Özakın ve Sözeri yaklaşık 100 metrelik mesafeden deniz kenarına düştü.

Olay anında yanlarında bulunan kiÅŸinin bağırmasını duyan vatandaÅŸlar durumu polise ve saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler niÅŸanlıların deniz kenarında cansız bedeni ile karşılaÅŸtı. KöseaÄŸzı’nda piknik alanı iÅŸletmeciliÄŸi yapan Nazım Tıngaz, gazetecilere yaptığı açıklamasında bağırma seslerinin ardından polis ve saÄŸlık ekiplerine haber verdiÄŸini belirterek, “Ne olduÄŸunu bizde anlamadık. NiÅŸanlı olduklarını öğrendiÄŸimiz iki kiÅŸinin cansız bedenini deniz kenarındaki sahilde bulduk” dedi.

 Polis olay ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatırken Özakın ve Sözeri’nin cansız bedenleri EreÄŸli Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile EreÄŸli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı durumu haber alan yakınları ise olay yerine gelerek göz yaÅŸlarına boÄŸuldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo