Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OLAYLA İLGİLİ İLK FOTOĞRALAR

OLAYLA Ä°LGÄ°LÄ° Ä°LK FOTOÄžRALAR

BağlantıEreğli Demir ve Çelik Fabrikalarına İran’dan TIR ile malzeme getirdiği iddia edilen ve CORONA virüsü şüphesi ile 5 kişi gözlem altına alındı.


 

EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’na (ERDEMÄ°R) Ä°ran’dan malzeme getirdiÄŸi öğrenilen 5 kiÅŸi gözetim altına alındı.

Ä°ran’dan malzeme getiren ve yüksek ateÅŸten dolayı CORONA şüphesi uyandıran 1 Ä°ran’lı sürücü 112 ekipleri tarafından gözetim altına alındı.

Konuyla ilgili olarak telefonla ulaÅŸtığımız EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, yüksek ateÅŸ şüphesi olmasında kaynaklı olarak Ä°ran’dan malzeme getiren 5 kiÅŸi tedbir amaçlı gözetim altına alındı. Åžu anda Virüs var diyemeyiz. Her ateÅŸi olanda da CORONA virüsü olacak diye bir kaide yok. Bu nedenle 5 kiÅŸi gözetim altında" dedi.

Cumartesi pazarında bulunan ve Ä°ran’dan gelen TIR’lar da da polis nezaretinde inceleme yapıldığı,Zonguldak Atatürk Devlet hastanesinde yapılacak olan tetkiklerin ardından olayın netlik kazanacağı öğrenildi.

Gün içinde Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ,  "konu ile ilgili “Ä°ranlı vatandaÅŸların tedavi ve tetkikleri devam ediyor. 1 kiÅŸinin durumu ağır. Tahlil sonuçları gelmeden kesin bir ÅŸey dememiz doÄŸru olmaz. Sonuçları bekliyoruz. Sonuçlarda bir bulguya raslanırsa 14 günlük karantina süreci baÅŸlayacak açıklaması yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın66
kızgın40
üzgün25
hayran11
gülücük10
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Melihat gürsesli

27 Åžubat 2020 - 08:23

Sınırı olmayan bir ülkede, tesadüfen ve rastgele yaşıyoruz maalesef. Her anlamda kendi imkanlarımızla kendinizi koruyoruz. Bu virüs illa ki gelecekti bizim ülkemize de.,burnunuZun dibine kadar biraz erken geldi. Çocuklarımıza çok özen gösterelim.

Ugur gumusdas

27 Åžubat 2020 - 00:29

ne zaman geldi bunlar

Ahmet Demirci

26 Åžubat 2020 - 23:32

Adamlar varış noktasına gelince haberimiz oluyor kaç km yol geldi bunlar hiçmi mazot almadı yemek yemedi araçtan inmedi sınır güvenliği on numara

Akif Dinler

26 Åžubat 2020 - 22:39

Yanı şunu anlamıyorum irandan gelen bir tır ankardan geçiyor düzceden yani Türkiye ye bir şehirden giriyor biliniyor ki iran virüsten kırılıyor yani sınır kapısında bunlar kontrol edilmiyor mu da taaa kdz ereğlide belli oluyor hasta oldukları cidden aşırı komik ciddi tedbirler alınması gerekirken hasta bir insan elini kolunu sallaya sallaya taa batı karadenize kadar geliyor irandan gelen hiç kimse alınmaması lazım virüs taşıyan bir ülkeden asla içeri kimse alınmaması lazım .

Sancez dimitrov

26 Åžubat 2020 - 20:25

Bubkadar ihmal olurmu.adamlar mal bosaltiyo agizlarinda ne maske var ne alinan onlem...bubkadar rahat fabrikaya nasil girdi.hadi fabrikayi birak ulkeye nasil girdi.bu damalar tesislerde mola verdi tabak canak kasik kullandi...buraya kadar girdi..is isden gecmis adamlari karantinaya aliyosunuz.birakin bu masallari.....

Mert Yurdabakan

26 Åžubat 2020 - 19:38

Neden böyle bir durumu bile bile İran dan sevkiyat yapılıyor Erdemir yetkililerinden bir aciklama bekliyoruz iran dan gelen sevkiyatlarida ertelsinler

Sezer AltuÄŸ

26 Åžubat 2020 - 17:59

Allah korusun umarım virüs değildir.birde virüsü virüsle temizlemek gerekir.korona virüsünü alt edecek başka bir virüs türü hastaya enjekte edilirse ölümle sonuclanmaya bilir.

Yorum Yazın

Canlı Radyo