Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

OLAYA GELEN POLİS VE BEKÇİLERE SÜRPRİZ !.

OLAYA GELEN POLİS VE BEKÇİLERE SÜRPRİZ !.

Polis Haftasını yaptıkları sürpriz ile kutladılar..


Ereğli'de Sahil Taksi Durağı esnafı, ‘Kavga’ ihbarı yaparak durağa çağırdıkları polislerin 10 Nisan Polis Haftasını pasta keserek kutladı.

Ereğli Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Sahil Taksi esnafı, 10 Nisan Polis haftası dolayısıyla polislere sürpriz yaptı. 112 Acil Çağrı Servisini arayan taksiciler Polis merkezine taksi durağında ‘Kavga’ olduğu yönünde ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ve bekçilere kavgada yaralanan birisinin olduğunu ve durak içinde olduğunu söyleyerek polisleri durağa aldı. Durağa giren polis memurları alkışlarla karşılandı. Polis haftası için hazırlanan pastadaki mumlar durak sakinleri, Polis ve Bekçiler tarafından söndürüldü.

Yapılan etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Sahil Taksi Durak Başkanı Ergun Kuzu “10 Nisan Polis haftası dolayısıyla polislerimize böyle bir sürpriz hazırlamak istedik. Bu vesile ile Türk Polis teşkilatımızın 10 Nisan Polis haftasını kutluyoruz” dedi.

 

 

OLAYA GELEN POLİS VE BEKÇİLERE SÜRPRİZ !.

Polis Haftasını yaptıkları sürpriz ile kutladılar..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ismail demir

16 Nisan 2021 - 02:16

dünyanın neresinde görülmüş böyle birşey? taksicilere ceza uygulanmalı...böyle durumlar için ciddiyet gerekir.memur arkadaşlar da kanuna riayet etmeli

Sonalp hamza

12 Nisan 2021 - 03:52

Böyle bir etkinlik yaptığınız için sizi tebrik ederim ..keşke aynı hassasiyeti 18 mart şehitler gününde de gösterseydiniz...ölen unutulur derlerya oysaki bu vatanda bu ülkede onlar hiç unutulmamalı tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun inşallah amin ...

Ahmet Özgür

11 Nisan 2021 - 14:20

Rezillik.Birde iyi bir şey yapmışlar gibi seviniyorlar.Emniyet amiri olsam görevdeki polislere yaptirim uygulardim

Yorum Yazın

Canlı Radyo