Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OLAN ÇOCUKLARA OLUYOR!

OLAN ÇOCUKLARA OLUYOR!

İcra yoluyla çocuklarını görmek isteyen anne, kuzeninin iş yerini bastı


Kastamonu’da, icra yoluyla çocuklarını haczederek görmek isteyen annenin, çocuÄŸunu göremeyince, çocukların kuzeninin iÅŸ yerini basarak bir kadını darp ettiÄŸi öne sürüldü.
Edinilen bilgiye göre Hanönü ilçesinde bir süre önce boşanan çiftin çocuklarının velayeti mahkeme kararı ile babaya verildi. 9 aydır eski eşinden ayrı yaşayan anne, yasal olarak çocuklarını görmek istedi. Temmuz ayında ise çocukların, görüşme zamanı geldiğinde annelerine gitmek istemediği iddia edildi. Bunun üzerine anne, karakola giderek şikayetçi odu. Şikayet üzerine çocuklar, icra memurları tarafından haczedilerek zorla annelerine götürüldü.
Kısa bir süre öncede tekrar çocuklarını görmek isteyen anne, çocuklarını göremeyince bu sefer çocuklarının kuzeni olan iş yerine gitti. Çocuklarını zorla almak isteyen annenin, bunda başarılı olamayınca iki kişiyle beraber çocukların kuzenini darp ettiği ileri sürüldü.
Darp edildiÄŸini ortaya atan Sevil Erkan, öğlen iÅŸ yerine gelen D.E, N.Ç. ve F.Ç’nin kendisine saldırdığını iddia etti. Hastaneye giderek darp raporu alan Erkan, “Cumartesi günü hiç arayıp sormadan karakola gidip, 'çocuklarımı bana göstermiyorlar' diyerek ÅŸikayet etti. Dün de iÅŸ yerimizi basıp beni darp ettiler” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo