13 o C Kdz. Ereğli

OKULLARDA KAR TEMİZLİĞİ

Gündem 9 yıl 3 ay 19 gün 10 saat 8 dakika önce 1837

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli’de hafta ortasında başlayan yoğun kar yağışına karşı aralıksız mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyesi, kar yağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullar içinde harekete geçti. Hafta sonu ile beraber 5 gün kapalı kalan İlçe Merkezindeki tüm okulların önleri ve bahçeleri, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatı ile temizlendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, eğitime yönelik destek ve katkılarını sürdürüyor. 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçe merkezindeki tüm okulların temizliğini yaparak okulları yeni döneme hazır hale getiren Kdz.Ereğli Belediyesi , kar yağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullar içinde harekete geçti.Pazar günü sabah saatlerinde başlayan çalışma ile hafta sonu ile beraber 5 gün kapalı kalan İlçe Merkezindeki tüm okulların önleri ve bahçeleri temizlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatı ile yapılan ve sabah saatlerinde Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu ve İMKB Atatürk Anadolu Lisesi’den başlayan çalışmaları, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun’da bizzat denetledi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Eğitim kurumları bizim için önemli. Kar yağışı nedeniyle birçok okulumuzun bahçesinde biriken karlar, öğrenciler için tehdit oluşturuyordu. Bizde bu düşünceden hareketle gereken çalışmayı yaptık. Bu çalışmayı yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personelimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 22 saat 12 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
13 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 17 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 17 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 14 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 11 saat 18 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 21 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
15 saat 53 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 15 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !