Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OKULLARDA KAR TEMİZLİĞİ

OKULLARDA KAR TEMİZLİĞİ

Kdz. EreÄŸli’de hafta ortasında baÅŸlayan yoÄŸun kar yağışına karşı  aralıksız mücadele eden  Kdz.EreÄŸli Belediyesi, kar yağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullar içinde harekete geçti. Hafta sonu ile beraber 5 gün kapalı kalan Ä°lçe Merkezindeki tüm okulların önleri ve bahçeleri, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatı ile temizlendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, eğitime yönelik destek ve katkılarını sürdürüyor. 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçe merkezindeki tüm okulların temizliğini yaparak okulları yeni döneme hazır hale getiren Kdz.Ereğli Belediyesi , kar yağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullar içinde harekete geçti.Pazar günü sabah saatlerinde başlayan çalışma ile hafta sonu ile beraber 5 gün kapalı kalan İlçe Merkezindeki tüm okulların önleri ve bahçeleri temizlendi.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatı ile yapılan ve sabah saatlerinde Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu ve Ä°MKB Atatürk Anadolu Lisesi’den baÅŸlayan çalışmaları, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun’da bizzat denetledi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “EÄŸitim kurumları bizim için önemli. Kar yağışı nedeniyle birçok okulumuzun bahçesinde biriken karlar, öğrenciler için tehdit oluÅŸturuyordu. Bizde bu düşünceden hareketle gereken çalışmayı yaptık.  Bu çalışmayı yürüten Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğüne baÄŸlı personelimize teÅŸekkür ediyorum.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo