Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Oğuzhan Koç, Zonguldaklıları coşturdu

Oğuzhan Koç, Zonguldaklıları coşturdu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’a, bir alışveriÅŸ merkezinin 10’uncu kuruluÅŸ yılı için gelen pop müziÄŸinin sevilen isimlerinden OÄŸuzhan Koç, hayranlarıyla buluÅŸtu. 
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 bin hayranı Oğuzhan Koç için alışveriş merkezine akın etti. Giriş kattaki sahne önü başta olmak üzere alışveriş merkezinin katlarından konseri izleyen çok sayıda hayranı, ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti. 7'den 70'e çok sayıda ziyaretçi, konser boyunca ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadı.
Bir hayranın sosyal paylaşım sitesi hesabından kendisine ulaÅŸtığı söyleyen OÄŸuzhan Koç, "Dün bir arkadaşımdan mesaj aldım. Bu arada yaşıyor. Kendisinin bir gönül meselesi varmış bana ulaÅŸmaya çalışmış. Geri dönmeye çalıştım ama bulamadım. O burada mı ÅŸuan" diyerek hayranlarının arasında isminin Abdullah olduÄŸu öğrenilen kiÅŸiyi aradı. Bir süre sonra sahneye gelen Abdullah Ä°pÅŸir, 4 yıldır birlikte olduÄŸu kız arkadaşı Ezgi Åžen'e evlenme teklifi yaptı. Evlenme teklifini kabul eden Åžen'e Ä°pÅŸir, 4 yıldır birlikte olduÄŸu Ezgi Åžen'nin yüzüğü parmağı taktı. OÄŸuzhan Koç, Abdullah Ä°pÅŸir ve Ezgi Åžen'i tebrik etti. 
Yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan OÄŸuzhan Koç, hayranlarına unutulmaz bir konser yaÅŸattı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo