Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Öğretmenler, 'özel' amaç için sahneye çıktılar

Öğretmenler, 'özel' amaç için sahneye çıktılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Özel Eğitim ve İş Uygulama öğretmenleri engelli öğrenciler için ‘Dördüncü Cemre’ isimli şiir dinletisi gerçekleştirdi.


Ereğli Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından engelli öğrenciler yararına düzenlenen, organizasyonunu öğretmen Mehtap Kutluer yaptı. Şiir dinletisini geleneksel hale getirdiklerini ve tamamen engelli öğrenciler yararına böyle bir gece düzenlediklerini söyleyen Kutluer, “etkinliğimizin amacı okulumuza ve çocuklarımıza bir katkı sağlamak. Var olan eksikliklerimizi gidermek için böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik” dedi.
Katılımın yoğun olduğu gecenin açılış konuşmasını ise Özel eğitim ve iş uygulama okulu müdürü Ziya Babal yaptı. Babal, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Şiir okuyan öğretmenler, katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken ardından müzik dinletisi sunuldu. Sahne dekoru ise okul meslek öğretmenleri tarafından hazırlandı.
Dinletiye Ak Parti Ereğli ilçe başkanı Fatih Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo