Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRETMENLER ERDEMİR'i GEZDİ !.

ÖĞRETMENLER ERDEMİR'i GEZDİ !.

Ereğli’de görev yapan bir grup Öğretmen Erdemir’i gezdi.


Erdemir’den yapılan yazılı açıklamada, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 40 kişilik öğretmen grubunun Erdemir tarafından ağırlandığı belirtildi.

Etkinliğin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenlerin emeklerine teşekkür etmek ve Ülkenin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir’i daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlendiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Erdemir bu çok özel misafirlerini önce Erdemir Kültür Merkezi’nde ağırlayarak, onlara Erdemir’in ülke ekonomisi için önemi, kuruluşundan bu yana tüm paydaşları ve toplum için yarattığı katma değer, üretim süreçleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Sunumların ardından gerçekleştirilen saha ziyaretinde Ereğlili öğretmenlerimiz Erdemir’in Liman, Kok, Yüksek Fırın, Sürekli Dökümler, 2 Sıcak Haddehane ve 2. Soğuk Haddehane tesislerini gezerek, yakından inceleme imkanı buldular.

Program Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın Göztepe Restoran’da öğretmenlerimiz onuruna verdiği öğle yemeğiyle son buldu."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo