Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

2014-2015 eğitim öğretim yılı ilk yarısının sona ermesiyle Ereğli’de 34 bin 84 öğrenci karne aldı.

2014-2015 eğitim öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı. Kdz.Ereğli’de bugün okul öncesi, ilkokul, orta okul ve liselerden 34 bin 84 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, İhsan yılmaz İlkokulu’nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere karne dağıttı. 1H ve 1G sınıflarındaki miniklere karnelerini dağıtan Korkmaz, öğrencilere tatilde yapması gerekenler hakkında bilgi vererek iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Korkmaz, ayrıca gazetecilerle yaptığı sohbette Ereğli’de eğitimdeki en büyük sıkıntının bina yetersizliği nedeniyle ikili öğretim olduğunu söyleyerek, “son zamanda gerçekleştirilen yatırımlarla bu konuda da önemli adımlar attık, önümüzdeki eğitim yılında çoğu okulumuzda tekli öğretime geçebileceğiz.” dedi.

Daha sonra Korkmaz’a minik bir öğrenci tarafından çiçek takdim edildi ve Korkmaz ve beraberindeki şube müdürlerinin öğrencilere karnelerini vermesiyle tören son buldu.

İKİNCİ YARI YIL 26 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Milli Eğitim Bakanlığı 2014-2015 eğitim öğretim dönemine göre yarıyıl tatili takviminde ilk, ortaokul ve liselerde öğrencilerin ilk yarı karnelerini 23 Ocak Cuma günü alacakları kaydedildi. 26 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayacak olan yarıyıl tatili 6 Şubat Cuma günü sona erecek. 15 tatilin ardından eğitim ve öğretimin ikinci yarısında öğrenci ve öğretmenler için ilk ders zili 9 Şubat 2015 Pazartesi günü çalacak. Eğitim-öğretim yılı ise 12 Haziran’da tamamlanacak.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo