Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış

Ereğli’de birleşen bir gurup lise öğrencisinin, sokakta kurulan stantta sattıkları kitaplardan elde ettikleri gelir ile Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde yatan kanser hastası çocuklara hediye aldıkları bildirildi.

Karadeniz Ereğli TED Koleji 11. sınıf öğrencisi Aleyna Ayyıldız, yaptığı açıklamada, bir süre önce Devrim Bulvarı mevkisinde bir banka önünde kurulan stantta, çevreden topladığı kitapları satarak gelir elde ettiklerini söyledi.

Kanser hastası çocuklara hediye alarak, onların tedavi gördükleri Onkoloji Servisi’ne gittiklerini anlatan Ayyıldız, şöyle dedi:“Öncelikle bu durumda bize faydası olan herkese çok teşekkür eder sevgilerimizi iletiriz. Herkesin doğduğu zamandan şu anki nefes aldığı zamana kadar hayatında birçok şey yaşamış, yeri geldiği zaman ağlamış, yeri geldiği zaman ise gülmüştür. Tüm insanlar kendi hayatında ve kendi yolundadır. Bu yolda belki sizler tek yürüyebilirsiniz ama inanın onlar bizim kadar tek başlarına yürüyecek halde değiller. Belki de bizim kadar dayanıklı ve biz kadar ayakta duracak güçleri yoktur. Lütfen sadece kendi yolunuzu değil bizden olan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yollarını da düşünün. Bu projede bizimle birlikte onların yüzündeki tebessümü oluşturduğunuz ve ortaya çıkardığınız için herkese tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo