Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

Öğrencilerden Örnek Davranış

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.058
  • 0
  • 1 dk

Ereğli’de birleşen bir gurup lise öğrencisinin, sokakta kurulan stantta sattıkları kitaplardan elde ettikleri gelir ile Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde yatan kanser hastası çocuklara hediye aldıkları bildirildi.

Karadeniz Ereğli TED Koleji 11. sınıf öğrencisi Aleyna Ayyıldız, yaptığı açıklamada, bir süre önce Devrim Bulvarı mevkisinde bir banka önünde kurulan stantta, çevreden topladığı kitapları satarak gelir elde ettiklerini söyledi.

Kanser hastası çocuklara hediye alarak, onların tedavi gördükleri Onkoloji Servisi’ne gittiklerini anlatan Ayyıldız, şöyle dedi:“Öncelikle bu durumda bize faydası olan herkese çok teşekkür eder sevgilerimizi iletiriz. Herkesin doğduğu zamandan şu anki nefes aldığı zamana kadar hayatında birçok şey yaşamış, yeri geldiği zaman ağlamış, yeri geldiği zaman ise gülmüştür. Tüm insanlar kendi hayatında ve kendi yolundadır. Bu yolda belki sizler tek yürüyebilirsiniz ama inanın onlar bizim kadar tek başlarına yürüyecek halde değiller. Belki de bizim kadar dayanıklı ve biz kadar ayakta duracak güçleri yoktur. Lütfen sadece kendi yolunuzu değil bizden olan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yollarını da düşünün. Bu projede bizimle birlikte onların yüzündeki tebessümü oluşturduğunuz ve ortaya çıkardığınız için herkese tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber ’Evimiz Başımıza Yıkılacak’ ’Evimiz Başımıza Yıkılacak’Gündem2.391

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.