Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK

 

Düzce’de lise öğrencileri tarafından güvenlik güçlerine ulaÅŸtırılmak üzere hazırlanan, içlerinde fındık ve gıda maddelerinin bulunduÄŸu koliler ile mektuplar, Düzce Çevik Kuvvet ekiplerine teslim edildi. 

Arsal Anadolu Lisesinde gerçekleÅŸtirilen törende, öğrenciler güvenlik güçleri için yazdıkları ÅŸiir ve mektupları okudu. 

Arsal Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Ä°lhan, burada yaptığı konuÅŸmada, bu desteÄŸi sadece kendi okulları deÄŸil, tüm Türkiye adına yaptıklarını söyledi.

Canlarını ortaya koyarak mücadele eden güvenlik güçlerine moral ve destek adına böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Ä°lhan, "Güvenlik güçlerimizin mücadelesinde onlara destek olabilmek, moral vermek için, okulumuzun tüm öğrencileri kuru gıdalar ve yanlarındaki mektupları hazırladılar. En azından moralle destek olabilmek açısından hazırladıkları paketleri onlara ulaÅŸtırmak adına biz de Çevik Kuvvet ekibimizle görüşerek yardım istedik. Böylece ülkemizin birlik ve beraberliÄŸine vurgu yapmak istedik. Bu destek sadece okulumuzun deÄŸil tüm Türkiye’nin ürünüdür" dedi.

Düzce Çevik Kuvvet Amiri Bekir DaÅŸdan da okul müdürünün kendilerini aradığında çok heyecanlandıklarını anlatarak, "Bugün arkadaÅŸlarımızın hazırladıkları paketlerle bir kez daha gördük ki milletimiz tamamen devletin yanında. Biz bunu hissediyoruz ve gurur duyuyoruz. GüneydoÄŸu’da çalışan arkadaÅŸlarımıza  verilen bu destek onlara çok büyük bir destek olacak. Oradaki baÅŸarılar buradan giden moral desteÄŸi ile oluyor" diye konuÅŸtu. 

DaÅŸtan, öğrencilerin hazırlamış olduÄŸu paketleri incelediÄŸini söyleyerek "GüneydoÄŸu’daki arkadaÅŸlarımızın sıcaktan etkilenmemesi için ÅŸapka konulduÄŸunu gördüm. Bu beni çok etkiledi. Böyle bir davranış ancak Türk milletine yakışır" ifadesini kullandı.

Daha sonra hazırlanan paketler, kargoya verilmek üzere bir minibüse yüklendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo