Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Öğrenciler Şehitliğe Giderek Dua Etti

Öğrenciler Şehitliğe Giderek Dua Etti

Zonguldak Uzun Mehmet İlkokulunda eğitim öğretim gören bazı Roman öğrenciler, Zonguldak Şehitliğine giderek dua etti. 

Zonguldak Uzun Mehmet İlkokulunda eğitim öğretim gören Roman öğrenciler, derste konu olarak işledikleri Çanakkale Zaferi’nden etkilenince öğretmenlerinden Zonguldak şehitliğini ziyaret edip dua etmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine öğrenciler, okul idaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehitliğe getirildi.

Şehitlikte çok duygulanan Roman öğrenciler, ellerini açıp dua etti. 

Okul müdürü Bülent Aydemir, yaptığı açıklamada, öğrencilerin talebi doğrultusunda şehitliği ziyaret ettiklerini belirterek "Öğrencilerimizle 18 Mart Çanakkale Zaferi konularını işlediğimizde bu zaferin ne kadar önemli olduğunu anladılar. Zonguldak’ta şehit mezarlığının olduğunu öğrenince de şehitliği ziyaret etmek istediler" dedi. 

İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Köksal da  Roman öğrencilerinin her zaman olduğu gibi duyarlı bir davranışta bulunduğuna işaret ederek "Şehitliğimizi ziyaret ederek vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize dua ettiler. Bayrak sevgisinin, vatan sevgisinin ne kadar önemli olduğunu ve canlarını bizler için feda eden aziz şehitlerimizin emaneti bayrağımıza her zaman sahip çıkacaklarını gösterdiler” ifadesini kullandı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo