Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“KEDİLERİNDE BİR EVİ OLSUN“

“KEDİLERİNDE BİR EVİ OLSUN“

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Köpek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ardından yeni hizmete açılan Sokak Kedileri Müşahede ve Bakım Evi’ne, öğrencilerin yaptıkları küçük kedi evleri teslim edildi.

Orhan Oğuz İlkokulu 2. Sınıf Öğrencileri, kendi çabalarıyla yaptıkları birbirinden farklı kedi evlerini Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Öğretmenleriyle birlikte Köpek Bakım Evi ile Sokak Kedileri Müşahede Bölümü’nü gezen öğrenciler, ’Bizler hayvanları çok seviyoruz. ’Kedilerimiz üşümesin’ diye kartondan ve köpükten yaptığımız evlerin içine halı ve yastık koyduk. Sokaktaki kedilerimizin de bir evi olsun istiyoruz’ diye konuştular.

Çocukların havyanlar konusundaki duyarlılığından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Veteriner Hekim Suna Saraç yeni açtıkları Sokak Kedileri Müşahede Bölümü’nde hasta ve bakıma muhtaç ve yaralı kedileri iyileştirdikten sonra şehrin belli noktalarına konulan Kedi Bakım Evleri’ne bıraktıklarını söyledi.

Orhan Oğuz İlkokulu Müdürü Ruhi Koç’ta öğrencilerine hayvan sevgisi aşıladıklarını belirterek, hazırlanan proje dâhilinde öğrencilerin yaptığı kedi evlerini teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo