Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİ ALINACAK!..

ÖĞRENCİ ALINACAK!..

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Programına 2016-2017 akademik yılında öğrenci alacağı bildirildi. 

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Alaplı Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Programı birinci ve ikinci öğretime öğrenci alınmasına ilişkin karar onaylandı.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Alaplı Meslek Yüksekokulu yerleşkesinin konumu itibariyle büyümeye ve program çeşitliliğinin arttırılmasına en uygun kampüslerinden biri olduğunu belirterek, "Aynı zamanda hem tarih olarak en eski, hem de öğrenci kapasitesi olarak en güçlü Meslek Yüksekokullarımızdandır. Yüksekokulda yeni bir programı daha aktif hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." açıklamasında bulundu.

Özer, "Bilindiği gibi Alaplı Meslek Yüksekokulumuza bu yıl önemli yatırımlar yaptık. Eğitim binalarımızın tümü bakımdan geçirildi ve altyapısı güçlendirildi. Aktif olan programlarımızın laboratuvar ihtiyaçlarını karşıladık ve mevcut laboratuvarlarda güncellemeler ve yenilemeler yaptık. Artık mümkün olduğu kadar yeni programlarla kapasitesini arttırmaya çalışıyoruz. Makine ve Metal Teknolojileri Programına 2016-2017 akademik yılında öğrenci alınacak olması bu anlamda önemli. Programın Alaplı Meslek Yüksekokuluna ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo