15 o C Kdz. Ereğli

ODUN ALAMAYA DİYE GİTTİ, DÖNMEDİ !.

Alaplı`da kendisinden 3 gündür haber alınamayan 29 yaşındaki Asiye Sezer için Jandarma arama tarama köpekleri dahil 100 kişilik arama çalışmaları yapıyor.

Gündem 4 yıl 3 ay 7 gün 23 saat 33 dakika önce 1748

Haberi Paylaşın

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan 29 yaşındaki Asiye Sezer için Jandarma arama tarama köpekleri dahil 100 kişilik ekip tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Alaplı ilçesine bağlı Fındıklı Köyü’nde oturan evli ve 2 çocuk annesi Asiye Sezer, pazar günü evinin altında odunluğa odun almaya gittikten sonra bir daha geri dönmedi. Uzun süre eve dönmeyince ailesi ve köylüler tarafından aranmasına rağmen bir sonuç alınmadı. Haber verilmesi üzerine köye gelen, AFAD, Alaplı ilçe Jandarma ekipleri, Kastamonu'dan gelen Komando ekipleri ile köylüler köy kırsalında ve ormanlık alanda 5 noktadan havadan Drone ve Zonguldak İl jandarma'ya ait Taç isimli Kadavra köpeği ile Salto isimli ile iz takip köpeğinin eşliğinde yeniden arama çalışmalarına başladı.

Kayıp kadının eşi Musaffer Sezer (43) , eşinin daha öncede kaybolduğunu belirterek, "14 seneden beri kafasına göre gidiyor ve kendine geldiğinde ise yine geri geliyordu. Gidebileceği yerleri ve her yeri aradık. Daha sonraki günlerde kaybolduğunda kendisi geliyordu. Bu kez 3 gündür kayıp. Hiçbir iz yok. Hayatından endişe ediyorum" dedi.

Köy Muhtarı Bayram Sezgin ise yaptığı açıklamada, "Kaybolduğu saatten buyana Jandarma ve AFAD, köylülerimizle birlikte teyakkuz halindeyiz. Vatandaşımızı aramaktayız. Şu ana kadar bir izne rastlanmadı. İnşallah sağlıklı bir şekilde bulmaya çalışacağız" diye konuştu.

SON DAKİKA

KAYIP KİŞİ BULUNDU

https://ereglifm.com.tr/haber/aramalar-sonuc-verdi/21108

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 2 saat 50 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 4 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 22 saat 7 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 21 saat 41 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 19 saat 20 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 15 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
1 gün 2 saat 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 3 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 20 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 1 saat 10 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !