19 o C Kdz. Ereğli

ÖDÜLÜ EREĞLİ'YE GETİRDİK !

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin, yılın en iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.

Gündem 1 yıl 4 ay 11 gün 12 saat 28 dakika önce 3122

Haberi Paylaşın

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.

Daha önce 13 Şubat Dünya Radyo Gününde gerçekleşeceği duyurulan ödül töreni deprem felaketi nedeniyle ertelenmiş ve ödüle hak kazanan isimlerin açıklanması da ileri bir tarihe ertelenmişti.

24 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçilen ve ödülü önümüzdeki günlerde kendisine takdim edilecek olan Tekin, mutluluğunu dinleyenleri ile paylaştı.

Tekin, “Radyo yayımcılığına gönül vermiş ve mesleğimi aşkla yapan biri olarak Uluslararası platformda düzenlenen yarışmada böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutluyum. Başta bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Bozkuş ve Batuhan Bozkuş’a, Radyoculuk mesleği ve radyo programcılarına değer vererek böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul Esenler Belediye Başkanı Sayın Tevfik Göksu ve Radyo Esenler’e, Oy verme sürecinde destekleri ile bize güç veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık’a, her zaman yanımda olan çalışma arkadaşlarım, gerek Ereğli, gerekse Türkiye’nin değişik yerleşim yerlerinden ve yurt dışından oy vererek destekleri ile yanımda olan tüm dinleyicilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

ÖDÜLÜ EREĞLİ'YE GETİRDİK !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 10 saat 5 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 16 saat 47 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 15 saat 47 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 9 saat 52 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
4 gün 6 saat 2 dakika önce KIZIM SANA SÖYLÜYORUM, EREĞLİ SEN ANLA !
5 gün 15 saat 22 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 14 saat 47 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 17 saat 24 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 13 saat 9 dakika önce EREĞLİ'DE 6 KİŞİ GÖZALTINDA