Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖDÜLÜ EREĞLİ'YE GETİRDİK !

ÖDÜLÜ EREĞLİ'YE GETİRDİK !

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin, yılın en iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.


EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.

Daha önce 13 Şubat Dünya Radyo Gününde gerçekleşeceği duyurulan ödül töreni deprem felaketi nedeniyle ertelenmiş ve ödüle hak kazanan isimlerin açıklanması da ileri bir tarihe ertelenmişti.

 24 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçilen ve ödülü önümüzdeki günlerde kendisine takdim edilecek olan Tekin, mutluluÄŸunu dinleyenleri ile paylaÅŸtı.

 Tekin, “Radyo yayımcılığına gönül vermiÅŸ ve mesleÄŸimi aÅŸkla yapan biri olarak Uluslararası platformda düzenlenen yarışmada böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutluyum. BaÅŸta bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Halil BozkuÅŸ ve Batuhan BozkuÅŸ’a, Radyoculuk mesleÄŸi ve radyo programcılarına deÄŸer vererek böylesi bir organizasyona ev sahipliÄŸi yapan Ä°stanbul Esenler Belediye BaÅŸkanı Sayın Tevfik Göksu ve   Radyo Esenler’e, Oy verme sürecinde destekleri  ile bize güç veren Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Sayın Halil Posbıyık’a, her zaman yanımda olan çalışma arkadaÅŸlarım,  gerek EreÄŸli, gerekse Türkiye’nin deÄŸiÅŸik yerleÅŸim yerlerinden ve yurt dışından oy vererek destekleri ile yanımda olan  tüm dinleyicilerimize sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum."dedi.

ÖDÜLÜ EREĞLİ'YE GETİRDİK !

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin, yılın en iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran79
gülücük4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo