Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖDÜLLERİ GAZETECİLER VERDİ

ÖDÜLLERİ GAZETECİLER VERDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen “24 Temmuz Basın Bayramı Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası”nda birinciliği Orkan Basmaz elde etti.


Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilarda Salonunda 20 sporcunun katılımıyla başlayan turnuvada Orkan Basmaz, Burak Yaman, Cüneyt Solukcu ile Muhittin Koç yarı finale kaldılar.
Solukcu’yu yenen Yaman ile Koç’a karşı üstünlük sağlayan Basmaz’ın finaldeki karşılaşmasında ise sonuca giden isim (40-27) Basmaz oldu.
KAPAN: GÜZEL BİR TURNUVA OLDU
Aynı zamanda sporculardan Gazeteci Fikri Kapan, ödül töreni sunumunda yaptığı konuşmada, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı önemseyerek bilardo turnuvası düzenlemesinden dolayı Üstün Bilardo Sahibi Cüneyt Solukcu’ya ve sporcu arkadaşlarına teşekkür etti. Güzel bir turnuva gerçekleştirildiğini, bu vesileyle katılan sporcuları kutladığını belirten Kapan, şunları söyledi:
“Finale gelene kadar sporcular oldukça güzel maçlar çıkardılar. Basmaz ile Yaman arkadaşımızın karşılaştığı çok da güzel final karşılaşması izledik. Birçok turnuvamızda olduğu gibi birinciliği elde eden Basmaz’ı, verdiği mücadeleden dolayı da Yaman’ı kutluyoruz. Turnuvanın ismine binaen, dereceye giren sporcularımıza ödüllerini de ilçemizdeki basın mensuplarının vermesini uygun gördük. Aramıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz.”

PLAKETLER GAZETECİLERDEN
Kapan’ın konuşması ardından, dereceye giren sporculara plaketleri verildi. Turnuva Şampiyonu Basmaz’ın ödülünü Anadolu Ajansı (AA) Ereğli Muhabiri Mustafa Kemal Bektaş takdim ederken, ikinci Yaman ise ödülünü Doğan Haber Ajansı (DHA) Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe’nin elinden aldı.
Turnuvada üçüncülüğü paylaşan sporculardan Muhittin Koç’a ödülünü Demakrat Gazetesi muhabiri İzzet Aslanbay, Cüneyt Solukcu’nun ödülünü ise sporcu işadamı Ersin Göben teslim etti.

SPORCU GAZETECİLERE ONUR ÖDÜLÜ
Bu arada, aynı zamanda bilardo sporcusu olan Demokrat Gazetesi Personeli Ersay Gönüllü ile Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’a da “24 Temmuz Basın Bayramı Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası Onur Ödülü” verildi. Yakınlarının vefatı nedeniyle törene katılamayan Gönüllü’nün plaketi, mesai arkadaşı Aslanbay’a, Haber Türk internet sitesi sahibi Muharrem Yukarıbaş tarafından verildi. Kapan’ın plaketini ise aynı zamanda Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü eşi Zeliha Fatma Kapan verdi. Ödüllerin verilmesinin ardından bir birlerini kutlayan sporcular ve katılanlar, birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

ÖDÜLLERİ GAZETECİLER VERDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen “24 Temmuz Basın Bayramı Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası”nda birinciliği Orkan Basmaz elde etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo