Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖDÜLE DOYMUYORLAR!..

ÖDÜLE DOYMUYORLAR!..

Anadolu EÄŸitim ve Sosyal Yardım Vakfı ve Samsun Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü iÅŸbirliÄŸi ile, 22 ilden 88 öğretmenin katılımıyla, “Sosyal GiriÅŸimci Öğretmenler Sosyal GiriÅŸimcilik Proje Yarışması” düzenlendi.

“Sosyal GiriÅŸimci Öğretmenler“ proje yarışması eÄŸitim öğretim alanındaki sorunların çözümü için yeni ve iyi uygulamaları hayata geçiren öğretmenler aracılığıyla, öğrenci olan gençlerin de ilham alarak çözümün bir parçası oldukları konusunda farkındalık saÄŸlamak amacıyla düzenlendi. EÄŸitim öğretim alanında önde gelen sorunlara yenilikçi çözümler getirmek üzere düzenlenen “Sosyal GiriÅŸimci Öğretmenler” proje yarışmasına 475 proje baÅŸvurdu.

Yarışmaya Çaycuma ilçesi ÇaydeÄŸirmeni Toki Ä°lkokulu ve Zonguldak MEM bir, Kdz. EreÄŸli Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu Proje Ekibinin hazırlamış olduÄŸu üç proje ile baÅŸvurdu. Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu proje ekibinde bulunan Okul Müdürü Ä°smet KALIÇLI ve BiliÅŸim Teknolojileri öğretmeni Seda ARIKAN koordinatörlüğünde yürütülen, “Sen de gel”, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mesut Rahmi CÄ°NEMRE Emrullah AYDIN Arzu ÇETÄ°N, Haydar ÇEBÄ° Ayhan TOPALOÄžLU ve Türkçe öğretmeni Memduh ACAR tarafından hazırlanan “Åžuurlu Mezunlar”, Ä°smet KALIÇLI, Hatice DERELÄ°, Nurettin YEŞİLÇİÇEK Mustafa Ä°LGÄ°, Onur GÃœNEYOÄžLU ve Mesut Rahmi CÄ°NEMRE’nin hazırladığı “YeÅŸeren Kalpler” adlı çalışmalar, seçkin olarak kabul edilen ilk 42 proje arasına girerek finale kaldı. Böylece Samsun’da yapılan ödül törenine katılmaya hak kazandı.

“Sosyal GiriÅŸimci Öğretmen Proje Yarışması” ödül töreni Samsun BüyükÅŸehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleÅŸti. Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan program, Amisos Çok Sesli Korosu ve Anadolu Yıldızları Ritm Grubu’nun mini konseri ile devam etti. Programda protokol konuÅŸmalarının ardından, projeye katılan 22 ilin tanıtım filmi gösterildi. Ödül törenine Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu Proje Ekibini temsilen görevlendirilen, okul öğretmenlerinden Mesut Rahmi CÄ°NEMRE katıldı. Tören ödüllerin takdimi ile son buldu.

Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu proje ekibini göstermiş oldukları başarıdan ötürü kutluyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyoruz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo