Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖDENEK YETERSİZ!..

ÖDENEK YETERSİZ!..

Türkiye Bilardo Federasyonu Zonguldak İl Temsilcisi Bora Yayalar, il genelindeki bilardo sporuna ayrılan ödeneğin yetersiz olduğunu bildirdi.


Yayalar, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen, “Zonguldak 3 Bant Bilardo Şampiyonası” ödül töreni sonrası Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Zonguldak Spor İl Müdürlüğü’nün belirlediği alanda uluslar arası standartlarda 2 adet bilardo masası kurduracaklarını söyledi. İl Spor Müdürlüğü ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuç verdiğini anlatan yayalar, şöyle dedi:


“İl Spor Müdürümüz, bilardo camiamızın kullanabileceği şekilde 6 metre genişliğinde, 15 metre uzunluğunda bir yer tahsis edildiğini, 6 Şubat’ta başlayacak Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası sonunda yapacağımız görüşmelerle, bu alana uluslar arası standartlara uygun bilardo masası yerleştirmeyi planladıklarını söyledi.
Geçtiğimiz yıl Zonguldak’a 8 bin lira ödenek çıkarılmış. Camiamız için bu çok az. Bu ödeneği artırılması yönünde görüşmeler yaptım. Formülü aldım, bağlantıları da yaptım. Ne rakam vermiyorum ama en az 2-3 kat fazlı ödenek çıkarılacak. Bunun için de daha çok organizasyon yapmamız gerekiyor.”

ÖDENEK YETERSİZ!..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo