13 o C Kdz. Ereğli

ODA, HAYDİ TAKIMA DESTEK OLMAYA

Karadeniz Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, “hafta sonu Karadeniz Ereğli’de kendi sahamızda oynayacağımız Kırşehir karşılaşmasında sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Spor 6 yıl 2 ay 21 gün 20 saat 5 dakika önce 1230

Haberi Paylaşın

Son aylarda yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Karadeniz Ereğli Belediyespor Yönetimi, kongre sonrası yeniden göreve seçilen Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

MAÇA DAVET ETTİ
2’nci Başkan Bozkuş, ziyarette yaptığı konuşmada, Cevdet Civelek nezdinde yönetim kurul üyelerini kutlayarak başarı diledi. Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Ereğli Belediyespor’un 3’nücü Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bu yolda destek beklediklerini kaydeden Bozkuş, şöyle dedi:
“Hafta sonu Karadeniz Ereğli’de kendi sahamızda oynayacağımız Kırşehir karşılaşmasında sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımızı desteklemeye yönetim kurul üyelerinizle beraber maça bekliyoruz. Hep birlikte takımıza destek verelim, şampiyonluğu kucaklayalım.”

Civelek de, 6’ncı grupta şampiyonluk mücadelesi veren takıma başarı dileyerek, “Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak üzerimize düşen desteği vermeye hazırız. Takımımızı destekliyoruz” sözleriyle konuştu.
Halil Bozkuş, Civelek ve Oda’nın Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük’e Karadeniz Ereğli Belediyespor atkısı hediye etti. Ziyarette Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Deniz Koca, Hüseyin Ağlar ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Yönetim Kurul Üyeleri de katıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 12 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 21 saat 24 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 20 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 2 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 15 saat 32 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 11 saat 2 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 12 saat 27 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 23 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 16 saat 2 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?