Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O SANIĞA 75 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ!.

O SANIÄžA 75 YIL HAPÄ°S CEZASI VERÄ°LDÄ°!.

Zonguldak’ta, 2’si kadın 3 kiÅŸiyi silahla öldürdüğü iddia edilen sanığa 75 yıl hapis cezası verildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya, Hilmiye (57) ve oÄŸlu Burak Demirtürk (34) ile birlikte yaÅŸadığı Safiye Geyik’i silahla öldürdüğü iddiasıyla 3’er kez ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Hasan KöroÄŸlu, müşteki yakınları ve tarafların avukatları katıldı. 

Sanık KöroÄŸlu, son savunmasında piÅŸman olduÄŸunu belirterek, "Bu insanlar benim en yakınımdaki insanlardı. Kimse bir insanı öldürmek istemez. En yakınındaki insanı hiç öldürmek istemez." dedi. 

Mahkeme heyeti, sanık Hasan KöroÄŸlu’na 3 kiÅŸiyi öldürmekten verdiÄŸi 3’er kez müebbet hapis cezasını, duruÅŸmalardaki "iyi hali ve samimi anlatımları" nedeniyle öldürdüğü her bir kiÅŸi için 25’er yıldan toplam 75 yıl hapis cezasına indirdi.

BaÅŸtarla Mahallesi Celal Bayar Caddesi’nde, geçen mart ayında, iki katlı müstakil evde ikamet eden Hilmiye (57) ve oÄŸlu Burak Demirtürk (34) ile Safiye Geyik’in cansız bedenleri yakınları tarafından bulunmuÅŸtu. Olayla ilgili Burak Demirtürk’le aralarında husumet bulunduÄŸu ileri sürülen Hasan KöroÄŸlu gözaltına alınmıştı.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo