13 o C Kdz. Ereğli

O ÖĞRENCİLER, PDR ÖĞRENCİLERİ..!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BIÇAKLI KAVGASI

Asayiş 4 yıl 6 ay 16 gün 19 saat 45 dakika önce 1610

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, birinin diğerini bıçaklaması ile son bulan kavgadaki kişilerin Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Ereğli FM’de dahil birçok basın kuruluşlarında ‘kavga eden öğrencilerin Denizcilik Fakültesi öğrencileri’ yönündeki haberlerin doğru bilgi olmadığını belirten bir yetkili, şunları söyledi:
“Ereğli Eğitim Fakültesi’ndeki bazı fiziki yetersizlik nedeni ile burada eğitim alan Psikolojik Danışmanlık Rehberlik (PDR) Bölümü öğrencileri için sınıflar açılmıştır. Yaşanan olayda ise PDR bölümündeki iki öğrenci, Denizcilik Fakültesi Kampüsü dışında böyle bir duruma karışmışlardır.”

-OLAY- Karadeniz Ereğli’nin Kepez mahallesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) bağlı Denizcilik Fakültesi’ne ait kampüs dışında M.G. (26) ile İ.Y. (23) arasındaki tartışmaya kavgaya döndü. İddiaya göre M.G. eline geçirdiği bıçak ile İ.Y’yi karın bölgesinden yaraladı. M.G, olaydan hemen sonra polis tarafından gözaltına alındı, yaralı İ.Y. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İ.Y’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. M.G. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 21 saat 12 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 19 saat 25 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 16 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 16 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 13 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 10 saat 18 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 53 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 18 saat 19 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI