Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

O ÖĞRENCİLER, PDR ÖĞRENCİLERİ..!

O ÖĞRENCİLER, PDR ÖĞRENCİLERİ..!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BIÇAKLI KAVGASI


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, birinin diğerini bıçaklaması ile son bulan kavgadaki kişilerin Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Ereğli FM’de dahil birçok basın kuruluşlarında ‘kavga eden öğrencilerin Denizcilik Fakültesi öğrencileri’ yönündeki haberlerin doğru bilgi olmadığını belirten bir yetkili, şunları söyledi:
“Ereğli Eğitim Fakültesi’ndeki bazı fiziki yetersizlik nedeni ile burada eğitim alan Psikolojik Danışmanlık Rehberlik (PDR) Bölümü öğrencileri için sınıflar açılmıştır. Yaşanan olayda ise PDR bölümündeki iki öğrenci, Denizcilik Fakültesi Kampüsü dışında böyle bir duruma karışmışlardır.”

 

-OLAY-
Karadeniz Ereğli’nin Kepez mahallesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) bağlı Denizcilik Fakültesi’ne ait kampüs dışında M.G. (26) ile İ.Y. (23) arasındaki tartışmaya kavgaya döndü. İddiaya göre M.G. eline geçirdiği bıçak ile İ.Y’yi karın bölgesinden yaraladı. M.G, olaydan hemen sonra polis tarafından gözaltına alındı, yaralı İ.Y. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İ.Y’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. M.G. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Random zzd

19 Ekim 2019 - 20:11

Bi haberi yanlış yapıyorsunuz . Sonrasında düzeltirken tekrar yanlış haber yapıyorsunuz . Gazetecilik kurallarını bu kadar hiçe saymayın . Öğrenciler özel eğitim bölümü Öğrencileri. Kulaktan dolma bilgilerle haber yapılmaz , sahaya inin , olay hakkında gerçekten bilgi toplayın

Yorum Yazın

Canlı Radyo