13 o C Kdz. Ereğli

O MARKET AÇIKLAMA YAPTI !.

Ereğli`de bir firmanın iştirakçilerine verdikleri sucuklarda at eti kullandığı tespit edildi.

Gündem 4 yıl 14 gün 2 saat 23 dakika önce 20388

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren 3S firması tarafından iştirakçilerine verdikleri sucuklarda at eti tespit edilmesi üzerine, mağdur olan firmalardan BÜTÇEM market, yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Bütçem Market tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2019 Şubat ayında Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından markette yapılan inceleme sonucu 3S firmasına ait sucuklarda at eti tespit edilmesi üzerine gerekli işlemin yapıldığı belirtildi.

Kendilerinin de söz konusu firma hakkında şikayette bulundukları ve konu hakkında mahkeme sürecinin başlatıldığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bilinmelidir ki bizler sucuk ile ilgili her hangi bir üretim yapmamakla birlikte 3S firmasına taze kesilmiş ve tüm şartlara uyan etlerimizi teslim ederek bizlere sucuk üretilmesi konusunda çalışmasını istedik. Ancak, 3S firmasının sucuk etine at eti kattığı ortaya çıkmış ve kısa süreli çalışılan 3S firması ile tüm bağlantımız anında kesilmiştir.

Her zaman yerel işletmelerin para kazanması, ekonomiye verdiğimiz katkının ilçe dışına çıkması yerine ilçe içerisinde kalmasını isteyen bizler 3S firmasının yapmış olduğu bu işlemi öğrenmemizin ardından şikayetçi olarak davamızı açtık.

Şimdi ise yine Ereğli’mizin firmalarından olan Subaşı Kasabından temin ettiğimiz sucuklarımızı halkımızın satışına sunduk. Bizimle birlikte 3S firması tarafından zarara uğratılan diğer firmalarda bu firmadan şikâyetçi olmuşlardır. Buradan bir kez aha halkımıza ve vatandaşlarımıza belirtmek istiyoruz ki, yapılan hatanın sorumluları cezalarını hak ettiği kadar çekecektir.. Bizler Koronavirüs sebebi ile zor günler yaşayan halkımızın bütçesine uygun şekilde hizmetimize devam ettiğimiz gibi bundan sonra da devam edeceğiz.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 4 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 20 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 3 saat 6 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 44 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 21 saat 23 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 17 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 4 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 22 saat 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !