Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O MARKET AÇIKLAMA YAPTI !.

O MARKET AÇIKLAMA YAPTI !.

Ereğli`de bir firmanın iştirakçilerine verdikleri sucuklarda at eti kullandığı tespit edildi.


Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren 3S firması tarafından iştirakçilerine verdikleri sucuklarda at eti tespit edilmesi üzerine, mağdur olan firmalardan BÜTÇEM market, yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Bütçem Market tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2019 Şubat ayında Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından markette yapılan inceleme sonucu 3S firmasına ait sucuklarda at eti tespit edilmesi üzerine gerekli işlemin yapıldığı belirtildi.

Kendilerinin de  söz konusu firma hakkında ÅŸikayette bulundukları ve konu hakkında  mahkeme  sürecinin baÅŸlatıldığı belirtilen açıklamada ÅŸunlar kaydedildi:

“Bilinmelidir ki bizler sucuk ile ilgili her hangi bir üretim yapmamakla birlikte 3S firmasına taze kesilmiÅŸ ve tüm ÅŸartlara uyan etlerimizi teslim ederek bizlere sucuk üretilmesi konusunda çalışmasını istedik. Ancak, 3S firmasının sucuk etine at eti kattığı ortaya çıkmış ve kısa süreli çalışılan 3S firması ile tüm baÄŸlantımız anında kesilmiÅŸtir.

Her zaman yerel işletmelerin para kazanması, ekonomiye verdiğimiz katkının ilçe dışına çıkması yerine ilçe içerisinde kalmasını isteyen bizler 3S firmasının yapmış olduğu bu işlemi öğrenmemizin ardından şikayetçi olarak davamızı açtık.

 Åžimdi ise yine EreÄŸli’mizin firmalarından olan Subaşı Kasabından temin ettiÄŸimiz sucuklarımızı halkımızın satışına sunduk. Bizimle birlikte 3S firması tarafından zarara uÄŸratılan diÄŸer firmalarda bu firmadan ÅŸikâyetçi olmuÅŸlardır. Buradan bir kez aha halkımıza ve vatandaÅŸlarımıza belirtmek istiyoruz ki, yapılan hatanın sorumluları cezalarını hak ettiÄŸi kadar çekecektir.. Bizler Koronavirüs sebebi ile zor günler yaÅŸayan halkımızın bütçesine uygun ÅŸekilde hizmetimize devam ettiÄŸimiz gibi bundan sonra da devam edeceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın44
gülücük4
hayran3
üzgün3
şaşkın2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ADEM ACAR

19 Nisan 2020 - 12:04

Allah sizi bildiği gibi yapsın yeter artık bu memleketin sizden çektiği bunlara çok büyük cezalar verilmeli

Ne diyelim

19 Nisan 2020 - 08:24

Yazık yazık

DoÄŸrucu davut

18 Nisan 2020 - 21:55

Emin olmadığın malı satmayacaksın. Halk gereken cevabı verir artık.

Kızgın birader

18 Nisan 2020 - 17:00

Yapan bidaha yapmasın.. Yapmaya yeltenenlerde ibret alsın.. At etlerini çig çig kendilerine yedirsinler

Aptullah yılmaz

18 Nisan 2020 - 13:43

Bu nedir arkadaş ya insan sağlıyla oynayanlara ağır yüklü para cezası ve işletmeleri kapanmasını talep ediyorum yapan bidaha yapmasın diye allah belanızı versin

Yorum Yazın

Canlı Radyo