Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

O KAZADAN ACI HABER !.

O KAZADAN ACI HABER !.

Ereğli`de yaşanan kazada ölü sayısı 3`e çıktı. Gelininin vefat haberini alan kayınvalide kalp krizi geçirdi.


Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralan Şerife Tekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölü sayısı  3'e çıktı. Kazada hayatını kaybeden gelininin haberini alınca kalp krizi geçiren kayınvalide kalp mesajı ile hayata döndü.

 

Zonguldak –Ereğli yolu Kandilli kavşağı mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Yadigar Eroğlu’nun kullandığı 67 TH 454 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına düşmüş ardından da beton duvara çarparak durabilmişti.

 Kazada Yadigar Eroğlu ve 3 aylık bebek Hilal Tekin, bebeğin annesi Gamze Tekin (24)  ve Şerife Tekin (53) ağır yaralanmış, sürücü Yadigâr Eroğlu ve 3 yaşında ki Hilal bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

 Gece saatlerinde kazadan bir acı haber daha geldi.

Devlet hastanesine kaldırılan  ve durumu ağır olan 53 yaşındaki Şerife Tekin’ de hayata tutunamadı. Gamze Tekin’in ise vücudunun birçok yerinde kırık olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KAYINVALİDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ..

Kaza sonrası gelini Yadigâr Eroğlu’nun vefat haberini alan kayınvalide Sediye Eroğlu ise kalp krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet hastanesine kaldırılan Sediye Eroğlu’nun burada yapılan müdahale ile yeniden hayata tutunduğu öğrenildi.

SON GÖREV

Ereğli’ de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Yadigâr Eroğlu’nun kullandığı 67 TR 454 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına uçmuş ardından da beton bloğa çarpmıştı. Kazada sürücü Yadigâr Eroğlu ile birlikte 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin hayatlarını kaybetmişti. Kazada yaralanan Anne Gamze Tekin ise Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kazada hayatını kaybeden, yapılan otopsilerin ardından cenazeleri ailelerine teslim edilen Yadigâr Eroğlu Ereğli’ de son yolculuğuna uğurlanırken, 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin ise Alaplı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin cenazeleri evlerinin önüne getirilerek helallik alındı. Şerife Tekin’in oğlu ve küçük Hlial’in babası Hüseyin Tekin taziyeleri zorlukla kabul etti. Evin önünde alınan helalliğin ardından 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin son yolculuğuna uğurlandı.

 

O KAZADAN ACI HABER !.

Ereğli`de yaşanan kazada ölü sayısı 3`e çıktı. Gelininin vefat haberini alan kayınvalide kalp krizi geçirdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün11
kızgın3
hayran2
şaşkın2
gülücük1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo