13 o C Kdz. Ereğli

O KADAR GAZETECİDEN 207 LİRA ÇIKTI!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir gazeteci, “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle gazeteciler onuruna verilen yemekte, yardıma muhtaç çocuklara giysi alabilmek için para topladı.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 3 ay 20 gün 22 saat 53 dakika önce 983

Haberi Paylaşın

İlçedeki S Rota Haber Gazetesi’nin sahibi gazeteci Seyhan Dikay, muhtaç öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçlarını karşılamak için kişisel olarak bir süre önce başlattığı projesini sürdürdü.
Dikay, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Ereğli Öğretmenevinde düzenlendiği gecede, projeye kaynak yaratmaya çalıştı.
Elindeki kese ile masalara giden Dikay, en az bir lira olmak üzere para istedi. Geçimlerini kısıtlı imkanlarla sürdüren gazeteciler ise kayıtsız kalmadıkları projeye destek verdi. Dikay, 207 lira para topladı.
Dikay, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi ile okullardaki yardıma muhtaç öğrencilere ulaşarak eksikliklerini gidermek istediğini söyledi. Kış şartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula giden öğrencilere ulaştırmak üzere başlattığı “Bir Mont, Bir Bot” kampanyası kapsamında, vatandaşlar arasında da gönül bağı kurmayı hedeflediğini belirten Dikay, duyarlılık gösteren gazetecilere teşekkür etti.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 22 saat 13 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 19 saat 17 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 18 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 16 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 13 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 17 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 21 saat 7 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI