Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

O İMAM HAKKINDA ŞOK GELİŞME !.

O İMAM HAKKINDA ŞOK GELİŞME !.

TRT`de yarışan ve gün birincisi olan imam hakkında şok gelişme. Eşi, darp edildiği iddiası ile 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.


 Ereğli'de imamlık yapan ve bir televizyon kanalında yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda gün birincisi olan Fatih Akçay(24) hakkında 'eşini kasten yaralama' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldığı ortaya çıktı..

Funda Akçay, Güneşli köyü imam hatibi olan eşi Fatih Akçay ile 1 yıl önce evlendi. Funda Akçay, henüz 5 aylık evli oldukları sırada 24 Ekim 2019 günü kendisini darp ettiği iddiasıyla jandarma karakoluna giderek şikâyetçi oldu.

 Eşinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatih Akçay, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü soruşturma sonrasında Fatih Akçay hakkında 'eşi kasten yaralama' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ereğli Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Fatih Akçay, eşiyle aralarında sadece itişme olduğunu söyleyerek suçlamaları kabul etmedi. Funda Akçay ise eşinin ağzını bezle kapatarak kendisini darp ettiğini anlattı. Funda Akçay, mahkemeye eşinin kendisini darp ettikten sonra vücudunda oluştuğunu ileri sürdüğü morlukları gösteren fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sundu. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Funda Akçay, eşi Fatih Akçay'ın bir televizyon kanalında yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda gün birincisi olması üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi. Eşiyle boşanma ve ceza davalarının sürdüğünü anlatan Funda Akçay, eşine şiddet uygulayan birinin böyle bir programda olmasının üzüntü verici olduğunu ifade etti. Evlendikten kısa süre sonra şiddet görmeye başladığını belirten Funda Akçay, "14 Nisan 2019'da evlendik. Evliliğimin ikinci ayında bana şiddet uygulamaya başladı. Şiddet gittikçe büyüdü. Babam babası ile görüşmek istedi. Babasının ilk söylediği söz ‘Kızınızın kolu bacağımı kırıldı?’ oldu. Kendisi de Gülüç imam hatibidir. Oğullarının yaptığı bu davranışı desteklediler. Darp edildikten sonra babam beni almaya geldi. Gerekli yerlere mercilere baş vurdum. Hakkında suç duyurusunda bulundum.  Açıkçası böyle bir durumun olması çok üzücü. Ailecek çok yıprandık. Böyle programlara katılarak prim toplamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.  Böyle güzel programların daha güzel insanlarla sonuçlanması gerekir. Kur’a-ı Kerim’in güzel okunması çok güzel. Fakat özel hayatında davranışı, ailesine karşı gösterdiği tepkileri de dikkate alınmasını isterim." dedi.

Eşinden gördüğü şiddeti anlatan Funda Akçay, "Bu insanın bana yapmadığı eziyet kalmadı. Ağzıma bez tıkayıp nefesimi kesene kadar beni darp etmiştir.  Ben artık susmayacağım, konuşmak istiyorum ve konuşuyorum da. İlk ceza mahkememiz görüldü. İkincisi için de tarih verildi. Şu anda beklemekteyiz. Gerekli işlemleri avukatımla yapıyoruz. Süreç devam ediyor. Ben bu insan hakkında soruşturma açılmasını istiyorum. Eşini darp eden, kadına şiddet gösteren bir insanın bu şekilde gündeme gelmesini istemiyorum.” diye konuştu.

Fatih Akçay ise konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.

 

O İMAM HAKKINDA ŞOK GELİŞME !.

TRT`de yarışan ve gün birincisi olan imam hakkında şok gelişme. Eşi, darp edildiği iddiası ile 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın7
üzgün6
kızgın4
gülücük2
hayran1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo