14 o C Kdz. Ereğli

O HAYIRSEVERLERDEN BİRİ DE “SARI-KIRMIZI” DERNEKTİ

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Eğitim 4 yıl 11 ay 20 gün 19 saat 41 dakika önce 673

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de bazı kurum, kuruluş ve hayırseverlerin katkıları ile inşa edilerek Ereğli ve çevresindeki yerleşkelerde yaşayan üstün yetenekli öğrencilerin yararlanması için geçtiğimiz hafta hizmete giren Karadeniz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi’ne (BİLSEM), ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Okulda sınıf yaptıran Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği, ziyaret ettiği kurumda öğrencilere hediyeler de verdi.
Alınan bilgiye göre, hafta içinde Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın da katılımı ile Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesinde açılan okulu ziyaret eden Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, dernek katkıları ile yaptırılan İngilizce şubesini gezdi. BİLSEM Müdürü Serkan Çakır’dan işleyiş hakkında bilgi alan Dernek Başkanı Timur Şen, “sosyal sorumluluk projelerim kapsamında; genç hayatlara yön veren, gelişimlerine ve özgür ifadelerine katkı sunan, felsefi-sosyolojik ve ideolojik düşünce kazandıran, toplum yararına olabilecek eğitim safhasının her alanında, yüzyıllık camiamızın kültür mirası ile sarı-kırmızı aşkla dokunmaya devam edeceğiz.
Dernek Yönetim Kurulumuz olarak, BİLSEM Eğitim ve Öğretim kurumu Müdürümüz Sayın Serkan Çakır ile birlikte Sarı-Kırmızı aşkla dokunarak İngilizce Sınıfımızı oluşturduk. Metin Oktay’ımızın ruhu ile Galatasaray’ımızın geleceğinin, kültürünün ve mirasının elçileri olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyarette, öğrencilere çeşitli hediyelerde veren taraftar derneği, ziyarete sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 2 saat 52 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 18 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 1 saat 5 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 22 saat 9 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 19 saat 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 15 saat 58 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 2 saat 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 33 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 59 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI