Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O DEDE SERBEST BIRAKILDI !.

O DEDE SERBEST BIRAKILDI !.

Ereğli`de iddiaya göre bir çocuğun yediği dayak sonrasındaki feryadı vatandaşlar tarafından kaydedildi.


EreÄŸli Kirmanlı mahallesinde iddiaya göre bir çocuÄŸun yediÄŸi dayak sonrasında feryadı vatandaÅŸlar tarafından kaydedildi.

Olay ilçeye baÄŸlı Kirmanlı mahallesinde meydana geldi. 

İddiaya göre 3 çocuk babası C.Ç. çalışmak için şehir dışına gitmesi üzerine çocukları babası O.Ç. ye bıraktı.

Yine iddiaya göre torunlarını, sürekli olarak torunu B.Ç. yi döven dedenin dayak attığı anlar  mahalle sakinleri tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Yaklaşık 3 sene önce de ailenin ortanca çocuÄŸu C.Ç. nin de yediÄŸi dayak sonrasında mahalle sakinlerinden Filiz Akbıyık’ın giriÅŸimleri ile durum kolluk kuvvetlerine aktarılmıştı. YaÅŸanan olayı hastanede duyan Filiz Akbıyık sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında ÅŸunları dile getirdi.

“YAPMA DEDE DÄ°YE YALVARIYOR yavrum !!!!!

Bundan 3 sene önce Dede ve babasından dayak diyen C.Ç. nin Videosunu Sosyal medyada yayınlamıştım Baba ifadesi alınıp serbest bırakılmıştı... Yayınladığım video 50 ye yakın paylaşıldı Yerel genel tv haberlerinde çıktı ve kamu ya dönüştü çocuklar 3 ayda bir doktor kontrolünden geçiyordu. Taki bugüne kadar  dedelerinden dayak yemeye devam ediyorlar. Åžuan Zonguldak’ta hastanede olduÄŸum için gelemiyorum video Åžimdi elime ulaÅŸtı delireceÄŸim ...

. Baba çocukları döven babasından ÅŸikayetçi deÄŸil DELÄ°RECEM…” cümleleri ile tepkisini dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKÄ° YAÄžIYOR…

Filiz Akbıyık’ın kendi sosyal medya hesabından paylaÅŸtığı ve B.Ç. nin feryatlarını duyan bir çok kiÅŸi duruma tepki gösterdi. Söz konusu olayda ÅŸiddete maruz kalan çocukların bir an önce aileden kurtarılması gerektiÄŸi ifade edildi.

DEDE SERBEST BIRAKILDI !.

 EreÄŸli'de torununu dövdüğü iddiası ile gözaltına alınan dede O.Ç. adliyeye sevk edildi. O.Ç. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ÅŸartı ile serbest bırakıldı. 

O DEDE SERBEST BIRAKILDI !.

Ereğli`de iddiaya göre bir çocuğun yediği dayak sonrasındaki feryadı vatandaşlar tarafından kaydedildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın12
gülücük3
üzgün2
hayran1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo