Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O ÇETE ÇÖKERTİLDİ !

O ÇETE ÇÖKERTİLDİ !

Ereğli`de 5 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi.


 EreÄŸli 'de 2 gün önce meydana gelen hırsızlık olayının failleri Jandarma ekiplerinin hassas çalışmaları sonuncunda 1 günde yakalandı. 

Karadeniz Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızılca Jandarma Karakolu ekiplerince teknik takiple 12 ayrı hırsızlık suçuna karışan çete çökertildi.

Ä°ddiaya göre, ilk olarak Kaymaklar Köyünde 4 ayrı evden 3 adet kesim motoru, 1 adet tırpan motoru, 1 adet havalı tüfek, 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet otomatik pompalı tüfek hırsızlığını yaptıktan sonra yakalanan G.B. ve Ä°.D. verdiÄŸi ifadelerinde çaldığı malzemeleri T.A.’dan satın aldıklarını söylediler. Jandarma ekipleri bunun üzerine T.A.’nın evinde yaptıkları aramanın üzerine bu evden ise 4 adet uyuÅŸturucu içme aparatı, 1 adet kasatura bıçak, 2 adet televizyon ve 17 adet fiÅŸek ele geçirdi. Bu olayın devamını araÅŸtıran Jandarma ekipleri çetenin ilçeye baÄŸlı, Kaymaklar Köyü, Sofular Köyü, Ketenciler Köyü, Kızılca Köyü, Emirali Köyü ve son olarak Kaymaklar Köyünden toplam 5 evden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Toplam 10 olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde G.B., Ä°.D. ve T.A. gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduÄŸu tespit edilen diÄŸer çete üyeleri O.T. ve Y.H. yapılan teknik takip sonucu EreÄŸli Merkezde gözaltına alındı.

Öte yandan çetenin Emniyette de 2 ayrı hırsızlık dosyası olduğu öğrenildi.

O ÇETE ÇÖKERTİLDİ !

Ereğli`de 5 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün2
hayran1
şaşkın1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo